As fi un pic suparat probabil sa stau fara el. Dar as accepta situatia daca nu am de ales. Mi-as dori probabil ca inainte sa plece sa petrecem ceva timp de calitate, sa mergem undeva impreuna, sa facem un picnic sau sa ne distram cumva. Sa ne despartim glumind si cu zambetul pe buze chit ca ne-ar fi greu. Cu siguranta am continua sa vorbim. Exista suficiente mjloace pentru asta. Si l-as asigura mereu ca mi-e dor de el si cum ar reveni primul lucru pe care l-as face ar fi sa il imbratisez si sa ii amintesc de cat de special este pentru mine si ca i-am simtit lipsa. Mi-as dori sa pot avea prieteni care sa plece si pe care sa ii astept. Din pacate nu am prieteni care sa fie langa mine. Nu am pe cine sa astept vreodata.
Bună.
Dacă situaţia o impune nu ne putem pune noi în unghii.
Dacă revine este un lucru bun şi putem respira uşuraţi.
Pa, pa.
Pai nu ai cum sa faci altceva decat sa te resemnezi.Pana la urma poate ca se duce acolo pentru a se perfectiona in meserie sau intr-o excursie. E decizia lui si eu nu pot decat sa ma pliez pe noua situatie si sa il sprijin
Iau asta ca pe un obstacol. Mai devreme sau mai tarziu tot trebuia sa se intample, ca doar nu sunt lipita de el/ea. Tinem legatura si ma voi bucura pentru reusitele lui. Cand este o problema, ma poate suna la orice ora.
Este un fel de "adio, dar ne vom revedea".
In ultimul an, am patit asta cu foarte multe cunostinte, prieteni, amici.
Mi s-a intamplat si mie chestia asta. M-am consolat singura spunandu-mi ca e spre binele ei ca a plecat (a plecat in spania ca sa lucreze pe perioada vacantei pentru a-si strange bani) si ca timpul trece foarte repede, astfel ca 4 luni vor trece ca gandul. in acest timp am incercat sa imi petrec mai mult timp cu ceilalti prieteni si asa mi-a fost mai usor.
Una din cele mai bune prietene, cu care ma vedeam zi de zi a plecat in Spania, dar doar pentru o luna. Mi-a fost dor de ea, a fost normal, ma obisnuiesem sa o vad pe fiecare zi. Am incercat sa stau cu ceilalti prieteni ai mei si a fost mai ok. Iti garantez ca atunci cand se intoarce o iubesti mai mult
Daca pleaca cu un scop anume si il ajuta plecarea in alta tara, e alegerea lui si trebuie acceptata de oricine. Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei a plecat in Italia.Vine inapoi doar...tot nu scapa de cei de acasa...Acuma depinde ce fel de prieten iti este si relatia dintre voi. Dar vei trece peste, stai linistita.
LH_Andreea_1999 întreabă: