|

Heii, au trecut in total 10 luni de când fostul s-a despărțit de mine însă și în ziua de azi prezenta mea îl deranjeaza. De exemplu noi când eram împreună mergeam la o cafenea cu toți prietenii, după ce ne-am despărțit eu am continuat să ma duc insă suntem în grupuri diferite. De fiecare data când mă vede, trece prin fața mea cu prietenii lui de sute de mii de ori. Însă eu mă prefac că nu îl văd.

L-am prins de multe ori că se uita la mine, însă atunci când eu trec pe langa el își pune privirea în jos și se preface că nu ma vede.

Nu nea-m mai văzut de doua luni fiindcă am fost plecata din tara iar astăzi cum am revenit am fost sa îmi văd prietenii iar el era acolo. Am văzut ca s-a uitat iar după câteva secunde o plecat.

La întoarcere un prieten de ai lui s-a împins în mine. Nu înțeleg de ce după atâta timp se comporta așa. Consider ca ar trebui sa fie fericit că am acceptat să ne despărțim și că nu îl sâcâi. Ce ar trebui sa fac in legătură cu această situație? :/

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Spune-i sa se duca in alta parte ca sa nu te mai vada, in locul lui imi luam gasca si plecam in alta zona

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca il mai vrei, CAUTA pe google tehnici de seductie pentru femei, mai ales ca deja ai atentia lui, sunt zambete, fluturat par, "scapat" ceva pe jos dupa care aplecat dupa respectiva chestie cu spatele la el, fara sa indoi picioarele si, evident, ti se v-a pune in evidenta posteriorul cat se poate de provocator, facut cu ochiul, etc.

daca nu il mai vrei, infige-te in el si spune-i CU TON FOARTE RIDICAT, IN FATA PRIETENILOR LUI ca intre voi s-a terminat si sa nu se mai hlizeasca la tine cu fiecare ocazie ca te-ai saturat pana peste cap!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din ceea ce spui reiese clar ca te intereseaza inca si dupa atata timp. Si incerci sa gasesti semnale in comportamentul lui. Pe deasupra esti atat de preocuoata incat ne scrii aici.
De ce nu incerci din nou? Sau incearca sa il uiti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Goete):

Nu știu ceea ce simte și de ce exista acest comportament. Mai mult și din faptul de a fi ignorată nu îl caut. Pentru că nu ne mai vorbim din iunie.
Și nu vreau sa îl caut după atâta timp daca nu sunt sigură de ceea ce el simte.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu mai poti face nimic decât să îl eviți cum ai făcut până acum. Dacă nu mai suporți ca se uita la tine si altele, da i un mesaj in care spune însă te lase in pace.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează