| Cinevacatoatalumea a întrebat:

Voi cum reactionati cand vi se face un compliment?

28 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Raspund in ras zicand nu mai visa ca plec in marea britanie

| Bacemi a răspuns:

Mulțumesc și cam atât. Am învățat să îmi recunosc valoarea și să nu le resping, gen vai da nu a fost nimic, etc.
La fel îmi place să evit să folosesc chestiile gen și eu, la fel. Pentru că nu au aceeași veridicitate și substanță ca atunci când simți tu nevoia să spui o chestie și nu o faci doar ca un răspuns la ce a zis celălalt.
Prefer să fac anumite afirmații despre cineva atunci când observ ceva care îmi place și nu ca pe o obligație, ca pe un act de politețe sau o nevoie de a egala balanța, să nu rămân dator.

| Cinevacatoatalumea explică (pentru Bacemi):

Dar nu ma refer la complimente banale. Ma refer la cele spuse din inima.

| Bacemi a răspuns (pentru Cinevacatoatalumea):

La alea zâmbesc și îmi lucesc ochii. Cam atât.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bacemi):

Eu sunt ceva de genul https://imgur.com/a/csKK7

| Bacemi a răspuns (pentru anonim_4396):

DA!

| Cinevacatoatalumea explică (pentru anonim_4396):

Adica stiu ca sunt tare, dar acum cred ca si tu esti tare pentru ca acum crezi ca sunt tare?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cinevacatoatalumea):

Mi/a explodat creierul

| Speed99 a răspuns:

"Știam".

| RAY a răspuns:

Depinde de cine imi face acel compliment si daca eu personal vad ca e adevarat acel lucru, nu-mi place sa mi se faca complimente nici sa fiu criticat, Pentru mine iadul sunt ceilalți

| Freya1 a răspuns:

Ma rusinez putin dar multumesc si intorc complimentul inapoi

| Nemessys a răspuns:

Intr-un mod cam urat. Dacă mi-ar zice o fata,, ce draguuut esti", cel mai probabil as zâmbi puțin și as zice un,, mhm. ok happy " dar de ala sec rău de tot. -_- Eu când mă uit la mine nu mi-as zice asta, și acel compliment o iau ca pe o bataie de joc. Sau despre ochii mei, la fel... Mi s-a făcut de o groaza de ori complimente pentru ochi. Și tot la fel am reacționat.,, ok " sau,, mmm bine tongue " chestii de genu. Dar niciodată nu am zis un Mulțumesc de ala sincer si mai ales nu am întors complimentul.

Oricum nici persoanele alea nu ar trebui sa fie supărate ( părerea mea ) adică dacă ele fac un compliment nu ar trebui sa îl facă ca sa primească un Mulțumesc și complimentul înapoi. De exemplu :
-Ești frumos.
-Mulțumesc. Și tu ești frumoasa.

Foarte multe persoane așteaptă acel,, și tu... "

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Pisicuto deci isi place sa ti se faca complimente, la cum arati si meriti

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Danke kiss

| PersonajFictiv a răspuns:

Inainte imi luam lumea in cap, dar acum privesc in urma si ma scarbesc pentru ca ma credeam superior doar ca am primit nu stiu ce complimente de la nu stiu ce persoane.

Acum imi place doar sa fiu apreciat, atat.Nu vreau laude.

| ShaOfHatred a răspuns:

Aaaaa,mersi...I guess?
Sau
The fk, gluma buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fel ma fac ca nu le aud. Mi se par prostii nesimnificative

| Bacemi a răspuns (pentru anonim_4396):

La fel și eu. Nu afectează cu nimic imaginea mea despre mine. Acțiunile sunt cele care contează. Două - trei vorbe nu schimbă cu nimic situația. Dacă ești un om care se comportă ca naiba faptul că îmi faci complimente din când în când chiar este egal cu zero și nu mă poate face să te respect sau să te privesc mai favorabil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde si de persoana care mi-l face.Multumesc si zambesc.Nu prea imi place sa raspund cu replici gen"la fel si tu", pentru ca nu se potrivesc mereu si nu are sens sa fac complimente doar de dragul de a le face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma uit in jurul meu ca sa ma asigur ca mie imi este destinat, apoi fac ochii mari, neincrezatori si zic:"Vezi-ti, bă, de treabă!"

| Xelon a răspuns:

Zic "poftim?" ca sa il repete

| Cinevacatoatalumea explică (pentru Xelon):

I like how you think :3

| Xelon a răspuns (pentru Cinevacatoatalumea):

Stiu si mie, am asa o gandire matura happy

Răspuns utilizator avertizat
| Dan193 a răspuns:

Zic multumesc si repede caut ceva cu ochii sa-i intorc un compliment inapoi.

Răspuns utilizator avertizat
| Dtjhdey a răspuns:

Awww mersi si tu la fel!
Cat esti de dragut(a)!
Exagarezi