Mulțumesc și cam atât. Am învățat să îmi recunosc valoarea și să nu le resping, gen vai da nu a fost nimic, etc.
La fel îmi place să evit să folosesc chestiile gen și eu, la fel. Pentru că nu au aceeași veridicitate și substanță ca atunci când simți tu nevoia să spui o chestie și nu o faci doar ca un răspuns la ce a zis celălalt.
Prefer să fac anumite afirmații despre cineva atunci când observ ceva care îmi place și nu ca pe o obligație, ca pe un act de politețe sau o nevoie de a egala balanța, să nu rămân dator.
Dar nu ma refer la complimente banale. Ma refer la cele spuse din inima.
La alea zâmbesc și îmi lucesc ochii. Cam atât.
Eu sunt ceva de genul https://imgur.com/a/csKK7
DA!
Adica stiu ca sunt tare, dar acum cred ca si tu esti tare pentru ca acum crezi ca sunt tare?
Mi/a explodat creierul
Depinde de cine imi face acel compliment si daca eu personal vad ca e adevarat acel lucru, nu-mi place sa mi se faca complimente nici sa fiu criticat, Pentru mine iadul sunt ceilalți
Intr-un mod cam urat. Dacă mi-ar zice o fata,, ce draguuut esti", cel mai probabil as zâmbi puțin și as zice un,, mhm. ok
" dar de ala sec rău de tot. -_- Eu când mă uit la mine nu mi-as zice asta, și acel compliment o iau ca pe o bataie de joc. Sau despre ochii mei, la fel... Mi s-a făcut de o groaza de ori complimente pentru ochi. Și tot la fel am reacționat.,, ok " sau,, mmm bine
" chestii de genu. Dar niciodată nu am zis un Mulțumesc de ala sincer si mai ales nu am întors complimentul.
Oricum nici persoanele alea nu ar trebui sa fie supărate ( părerea mea ) adică dacă ele fac un compliment nu ar trebui sa îl facă ca sa primească un Mulțumesc și complimentul înapoi. De exemplu :
-Ești frumos.
-Mulțumesc. Și tu ești frumoasa.
Foarte multe persoane așteaptă acel,, și tu... "
Pisicuto deci isi place sa ti se faca complimente, la cum arati si meriti
Danke
Inainte imi luam lumea in cap, dar acum privesc in urma si ma scarbesc pentru ca ma credeam superior doar ca am primit nu stiu ce complimente de la nu stiu ce persoane.
Acum imi place doar sa fiu apreciat, atat.Nu vreau laude.
La fel și eu. Nu afectează cu nimic imaginea mea despre mine. Acțiunile sunt cele care contează. Două - trei vorbe nu schimbă cu nimic situația. Dacă ești un om care se comportă ca naiba faptul că îmi faci complimente din când în când chiar este egal cu zero și nu mă poate face să te respect sau să te privesc mai favorabil.
I like how you think :3
Stiu si mie, am asa o gandire matura