| Fatamuntilor a întrebat:

Vorbitul de unul singur este sanatos?
Aici vorbesc de adulti sanatosi.
De multe ori ma,,trezesc " vorbind singura cand sunt la bucataria,, Vai iar am uitat sa pun sare in mancare;" Sau,, Ce tampenii mai scrie si asta aici" cand ma aflu la laptop.

Sunt eu singura in acesata situatie?

Răspuns Câştigător
| BlackChocolate1 a răspuns:

Nu,nu esti singura! Nu sunt psiholog sa-ti dau un verdict veridic in cazul tau, dar printr-un studiu am inteles ca oamenii care au momente in care vorbesc singuri sunt mai inteligenti decat cei care nu o fac.Il stii pe Ilie Moromete a lui Preda,daca da,atunci stii la ce ma refer, daca nu:ei bine, Preda intruchipeaza un personaj dupa o tipologie de oameni, pe Moromete(un om foarte inteligent), pe care in anumite situatii il poti vedea vorbind singur...deci nu esti singura.Si eu vorbesc singura uneori, sau in oglinda si nimeni nu ar putea spune ca e ceva neinregula cu mine! happy

| Fatamuntilor explică (pentru BlackChocolate1):

Deci,nu este asa rau!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu e periculos.Periculos este atunci cand vorbesti in somn si aude sora-ta.laughing

| Fatamuntilor explică (pentru anonim_4396):

Sor'mea e la Cluj, nu prea are cum sa ma auda!laughing

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu, mai sant cei care injura singuri si vorbesc ca tine asa

| Fatamuntilor explică (pentru mgtow):

Nu ma gandeam numaidecat la injurat.....doar daca esti la volanlaughing.Sor'mi i se intampla destul de des sa scoata perle pe gurita cand se afla in masina.Clar ca nu vorbeste cu mine!laughing

| Wehrmacht a răspuns:

Nu...eu mai si raspuns cateodata.Desigur,nu o spun ca si cand as fi altcineva.
De obicei mi se intampla cand ma gandesc la ceva, cand caut o rezolvare la ceva sau ma gandesc la ce as putea face.

| Eli2508 a răspuns:

Sincera sa fiu nu esti singura oamenii mai vorbesc singuri fara sa isi dea seama uneori.
Deci nu cred ca este o problema prea mare.
Unii chiar injura o persoana fara sa stie.

| Brunilda a răspuns:

Nu esti singura! Si eu patesc asa chiar si cand sunt cu cineva acasa! Acum vreo 2 saptamani faceam o prajitura,era si sotul acasa,si spuneam cu voce tare ce trebuie sa mai fac la prajitura(ca sa nu uitlaughing)si cum sotul era pèe langa mine ma intreaba ce am zis si am i-am spus ca nimic, adica nu vorbeam cu el, la care el ma intreaba daca vorbesc singuralaughingNu, vorbeam cu prajiturarolling on the floorAsta nu este o problema, e ca si cum ti-ai spune gandurile cu voce tare!