Dacă m-aș apuca să înșir aici tot ce nu-mi place mi s-ar toci cerneala de pe taste.
Nu-mi plac multe chestii. Nu-mi place ce se dă la tv, nu-mi plac oamenii care se îmbracă penibil și după trend, nu-mi plac retarzii care se filmează aberând în fața camerei și-și fac vlog, nu-mi plac grasele, nu-mi plac polițiștii cretini cărora le dai lecții de legislație în stradă dar tot se cred moțul de pe căcat, nu-mi plac ciorile (ciori cu sensul de țigani), nu-mi plac oamenii cu piercinguri, nu-mi place muzica pe care o ascultă majoritatea în ziua de astăzi, nu-mi plac campaniile de căcat care au drept scop să-i facă pe idioții care participă la ele să se simtă mai importanți ca oameni, nu-mi plac ecologiștii, nu-mi plac drogangiii, nu-mi plac zdrențele proaste care își dau prea multă importanță doar pentru că posedă vagin și țâțe, nu-mi plac bisericile, nu-mi place poezia postmodernistă și literatura în care se vorbește mult fără să se spună nimic, nu-mi plac femeile borțoase, nu-mi place fotbalul sau orice alt sport în echipă, nu-mi plac cluburile, nu-mi palce aglomerația, nu-mi plac oamenii care iau autobuzul pentru 500 de metri, nu-mi plac colanții la femei, nu-mi plac cei care-ți vorbesc ca și cu mte-ar cunoaște, nu-mi plac cei care folosesc termenul de hater, nu-mi palc cei care folosesc cuvinte în engleză într-o frază, nu-mi plac cei care se cred maturi, nu-mi plac like-urile de pe facebook, nu-mi plac sărbătorile, nu-mi plac blogurile, nu-mi place berea cu lămâie, nu-mi place politica, nu-mi place radioul, nu-mi plac majoritatea rockerilor, nu-mi place arta modernă, nu-mi plac majoritatea site-urilor de socializare, nu-mi place Bucureștiul, nu-mi plac cei care se oferă să ajute fără să li se ceară ajutorul, nu-mi plac cretinii care se contrazic fără argumente, nu-mi plac oamenii care în lipsă de argumente ignoră conversația, nu-mi plac produsele cosmetica, nu-mi plac femeile care se machiază în exces, nu-mi plac protestele, nu-mi plac oamenii care vorbesc despre Roșia Montană, nu-mi plac femeile care stau la soare să se bronzeze, nu-mi plac grasele (știu că am mai spus asta dar nu-mi plac grasele de două ori), nu-mi plac oamenii care ascultă muzică la volum mare, acasă sau în mașină, nu-mi plac grătarangiii, nu-mi plac oamenii care se cred realizați și te judecă în funcție de realizările lor, presupunând căacelea erau și scopurile tale, nu-mi plac parfumurile tari, nu-mi plac barurile unde berea costă prea mult, nu-mi plac taximetriștii, nu-mi plac vegetarienii, nu-mi plac oamenii care se laudă că citesc cărți, nu-mi plac cărțile în care nu se întâmplă nimic, nu-mi plac filmele inspirate din fapte reale, nu-mi plac chestiile suprapreciate....mai spun?
Să zicem că lista completăar fi de 20j de ori mai lungă și zilnic văd lucruri pe care le pot trece aici.
Interesant Dar, daca ar fisa scrii ce iti place, ar fi mai putin decat ceea ce nu iit place
Nu chiar. Doar că nu e treaba nimănui ce-mi place mie.
Uneori mai ofer monstre de conținut apreciat de mintea mea uneori bolnavă, dar destul de rar.
Ce-i frumos țin doar pentru mine, ce nu-mi place decartez în societate.
Asta oferă, asta primește.
O gramada de chestii nu-mi plac.Cred ca in mare parte chestiile astea sunt cuprinse in lista lu' Woodenpints.
Cel mai mult urasc sa aud ca mi se spune cum sa fiu.
E ca și cum ne-ai întreba ce am făcut toată viața noastră, fiecare detaliu, de când ne-am născut până acum. Păi dacă aș începe să-ți povestesc TOT ce nu-mi place, nu aș mai termina. Nu înțeleg oamenii care pot să răspundă la întrebarea asta. Uite unul din MULTELE chestii care nu-mi plac: întrebările de genul ăsta. Mi-ar lua câțiva ani să-ți fac o listă de asta. Pentru că văd zilnic lucruri care nu-mi plac, sau pe care chiar le urăsc. Mai bine ai menționa un subiect anume, la care să comentez ce nu-mi place.
Eu ma refeream in general, nu fiecare chicita ce nu iti place, ci reprezentativ... Spre exemplu, asta ne-a intrebat profa de franceza sa scriem in cateva randuri, deci nu sunt singura care pune intrebarea asta
lolytagirl întreabă:
ovidiuzmeu întreabă: