| Mayar a întrebat:

Voua ce nu va place? Cer raspunsuri relevante, nu in bataie de joc. happy

Răspuns Câştigător
| Wøodenpints a răspuns:

Dacă m-aș apuca să înșir aici tot ce nu-mi place mi s-ar toci cerneala de pe taste.

Nu-mi plac multe chestii. Nu-mi place ce se dă la tv, nu-mi plac oamenii care se îmbracă penibil și după trend, nu-mi plac retarzii care se filmează aberând în fața camerei și-și fac vlog, nu-mi plac grasele, nu-mi plac polițiștii cretini cărora le dai lecții de legislație în stradă dar tot se cred moțul de pe căcat, nu-mi plac ciorile (ciori cu sensul de țigani), nu-mi plac oamenii cu piercinguri, nu-mi place muzica pe care o ascultă majoritatea în ziua de astăzi, nu-mi plac campaniile de căcat care au drept scop să-i facă pe idioții care participă la ele să se simtă mai importanți ca oameni, nu-mi plac ecologiștii, nu-mi plac drogangiii, nu-mi plac zdrențele proaste care își dau prea multă importanță doar pentru că posedă vagin și țâțe, nu-mi plac bisericile, nu-mi place poezia postmodernistă și literatura în care se vorbește mult fără să se spună nimic, nu-mi plac femeile borțoase, nu-mi place fotbalul sau orice alt sport în echipă, nu-mi plac cluburile, nu-mi palce aglomerația, nu-mi plac oamenii care iau autobuzul pentru 500 de metri, nu-mi plac colanții la femei, nu-mi plac cei care-ți vorbesc ca și cu mte-ar cunoaște, nu-mi plac cei care folosesc termenul de hater, nu-mi palc cei care folosesc cuvinte în engleză într-o frază, nu-mi plac cei care se cred maturi, nu-mi plac like-urile de pe facebook, nu-mi plac sărbătorile, nu-mi plac blogurile, nu-mi place berea cu lămâie, nu-mi place politica, nu-mi place radioul, nu-mi plac majoritatea rockerilor, nu-mi place arta modernă, nu-mi plac majoritatea site-urilor de socializare, nu-mi place Bucureștiul, nu-mi plac cei care se oferă să ajute fără să li se ceară ajutorul, nu-mi plac cretinii care se contrazic fără argumente, nu-mi plac oamenii care în lipsă de argumente ignoră conversația, nu-mi plac produsele cosmetica, nu-mi plac femeile care se machiază în exces, nu-mi plac protestele, nu-mi plac oamenii care vorbesc despre Roșia Montană, nu-mi plac femeile care stau la soare să se bronzeze, nu-mi plac grasele (știu că am mai spus asta dar nu-mi plac grasele de două ori), nu-mi plac oamenii care ascultă muzică la volum mare, acasă sau în mașină, nu-mi plac grătarangiii, nu-mi plac oamenii care se cred realizați și te judecă în funcție de realizările lor, presupunând căacelea erau și scopurile tale, nu-mi plac parfumurile tari, nu-mi plac barurile unde berea costă prea mult, nu-mi plac taximetriștii, nu-mi plac vegetarienii, nu-mi plac oamenii care se laudă că citesc cărți, nu-mi plac cărțile în care nu se întâmplă nimic, nu-mi plac filmele inspirate din fapte reale, nu-mi plac chestiile suprapreciate....mai spun?
Să zicem că lista completăar fi de 20j de ori mai lungă și zilnic văd lucruri pe care le pot trece aici.

| Mayar explică (pentru Wøodenpints):

Interesant big grin Dar, daca ar fisa scrii ce iti place, ar fi mai putin decat ceea ce nu iit place

| Wøodenpints a răspuns (pentru Mayar):

Nu chiar. Doar că nu e treaba nimănui ce-mi place mie.
Uneori mai ofer monstre de conținut apreciat de mintea mea uneori bolnavă, dar destul de rar.
Ce-i frumos țin doar pentru mine, ce nu-mi place decartez în societate.
Asta oferă, asta primește.

8 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

O gramada de chestii nu-mi plac.Cred ca in mare parte chestiile astea sunt cuprinse in lista lu' Woodenpints.
Cel mai mult urasc sa aud ca mi se spune cum sa fiu.

| PedoBarbie a răspuns:

Multeee. Să zicem că nu îmi plac proştii, urâţii, şi altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
La ce te referi mai exact,la site,sau asa in general?
Pai nu-mi place minciuna,prostia omeneasca, nu-mi place dezordinea, nu-mi plac oamenii falsi, increzuti, etc.
Te pup!

| lalaballet a răspuns:

Cand cineva nu ma ia in serios

| TheUnforgivenIII a răspuns:

E ca și cum ne-ai întreba ce am făcut toată viața noastră, fiecare detaliu, de când ne-am născut până acum. Păi dacă aș începe să-ți povestesc TOT ce nu-mi place, nu aș mai termina. Nu înțeleg oamenii care pot să răspundă la întrebarea asta. Uite unul din MULTELE chestii care nu-mi plac: întrebările de genul ăsta. Mi-ar lua câțiva ani să-ți fac o listă de asta. Pentru că văd zilnic lucruri care nu-mi plac, sau pe care chiar le urăsc. Mai bine ai menționa un subiect anume, la care să comentez ce nu-mi place.

| Mayar explică (pentru TheUnforgivenIII):

Eu ma refeream in general, nu fiecare chicita ce nu iti place, ci reprezentativ... Spre exemplu, asta ne-a intrebat profa de franceza sa scriem in cateva randuri, deci nu sunt singura care pune intrebarea asta