Bună.
- Allview A4 - 279 lei
- Nokia 520 Lumia - 429 lei
- Samsung S6310 Galaxy Young - 315 lei
- Allview E2 Living - 399 lei
- Acer Liquid Z4 - 399 lei
- Samsung Galaxy S Duos - 499 lei
- Serioux Whisper X2 - 499 lei
- Samsung Galaxy Fresh - 449 lei
- Nokia X - 419 lei
- Sony Xperia E - 399 lei
Eu îţi recomand Nokia Lumia 520, deoarece are un prieten de-al meu şi ştiu că este foarte mulţumit de el. L-am butonat şi eu de multe ori, şi am văzut că face fotografii de calitate, nu se blochează şi merge orice aplicaţie.
Poţi să te mai uiţi şi tu pe eMAG, Media Galaxy etc, dacă vrei să vezi mai multe. Selectezi acolo preţul şi îţi apar toate modelele de telefoane care se încadrează în suma bifată de tine.
Toate cele bune!
Nokia Lumia are Windows, nu Android. Cu alte cuvinte sa moara-n chinuri. In plus are camera de 5 megapixeli da n-are blitz. Nu ne vraji ca poa' sa aiba 20 megapixeli daca faci poze in interior fara blitz si n-ai lumina aprinsa in tavan o sa vezi calitate cum o sa-mi vad eu ceafa fara oglinda.
Galaxy Young e depasit. Serioux e de cacao la fel si Allview. Recomandare destul de buna e Galaxy S Duos, chiar si fresh, Sony Xperia e ok dar iarasi n-are blitz.
Daca ai mai pune 100 de lei ar fi super, ai putea sa-ti iei un Galaxy S3 mini. Asteapta si tu Black Friday s-ar putea sa poti sa-l iei chiar cu 500 daca se apuca astia de reduceri serioase.
unanonim999 întreabă:
AndreeaMoza15 întreabă:
alleks01 întreabă: