Aveam 7 ani si eram asa bucuroasa in ziua aia. Trenul pleca la 2 noaptea
. Am urcat in tren si eu eram asa entuziasmata si fericita :X. Am ajuns acolo pe la 8 si am cautat hotel; ul si cum am ajuns m-am imbracat in costumul de baie si am tulit-o la plaja si m-am aruncat in apa
. Era ceva de nedescris...era ceva superb. Foarte frumos
Ceea ce nu mi-a placut au fost algele
mi se agatau mereu de picior, dar mi-a placut cel mai mult sa stau in apa, sa simt nisipul ala fin. Cand am vazut atata nisip am exlamat,, Cat nisip. Oare cat au pus?
"
Nu voi uita niciodata prima zi cand am fost la mare. Astept cu nerabdare ziua de 21 iulie sa plec iar la mare
.
Pai...am fost pentru prima data la mare acum 2 ani.In Grecia.Am trecut cu bacul, am fost foarte impresionata de luminile ce se vedeau din Bulgaria.Era seara si luciul apei era superb
. Cel mai frumos a fost pe soselele Greciei.Era vreo 6 dimineata.Toata lumea dormea numai eu eram treaza
cerul era roz cu portocaliu si atunci rasarea soarele. Dupa un deal am vazut pentru prima data marea:XNu o sa uit acea imagine niciodata
A meritat tot chinul suportat in autocar:dureri de spate, nu aveam cum sa dorm...
. Maine dimineata plec din nou la mare, dar in Romania. M-am ''inarmat'' cu un pix si un jurnal
si in timp ce vom merge cu masina eu o sa scriu despre ce vad
.
Aaa da... daca m-am apucat sa scriu tot acum scriu
. Cand am ajuns in statie, care era aproape de plaja, am aruncat bagajele din mana si am fugit pe plaja unde m-am bagat in apa cu haine pe mine.La mare uneori mai mancam seara in camera.Am fost cu niste prieteni de familie.Eu si cineva facem spaghette... ce bune erau!
Cred ca am facut poze cu toti palmierii si in toate colturile plajei.
Cea mai penibila faza a fost pe balconul hotelului.Mai jos, in alt hotel vecin o femeie facea dus si a crezut ca ma uit la ea si a tras draperia
. Am crezut ca vine la mine in hotel si ma ia la intrebari.Intr-o seara eram pe balcon din nou si erau niste tineri in acelasi hotel in care statea femeia. Mi-au spus ''hi'' si ''what are you doing''
eu le-am spus ''i'm fine'' si am tras draperia si am plecat. Sper ca nu te-am plictisit cu povestile mele, dar as putea scrie o carte despre concediul ala.
Prima data am fost la mare la 16 ani, cu 4 colege de clasa. Pe tren faceam planuri, ce-o sa facem cand ajungem, ce facem diseara. Tot vorbind, am stabilit ca neaparat trebuie sa facem baie in mare cu hainele pe noi
. Asa ca prima mea baie in mare am facut-o in blugi, sosete, adidasi, tricou si geaca de blugi ![]()
. A fost de neuitat, si de atunci mereu cand merg la mare imi place sa ma arunc imbracata in apa, singura sau cu alte prietene
BogdanAiud întreabă: