Julian, asta este din partea lui Bro, pentru ca nu ii apare ce posteaza din cauza suspendarii
La multi ani! Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa.
Sa-ti traiasca fata
Ea-i ceva volan cand o simti capabila pentru. asa ceva, si nu pentru a-i indeplini un simplu moft.
La multi ani fetitei tale din partea mea Sa fie sanatoasa si sa i se indeplineasca orice dorinta.
Ziua ei de nastere ar trebui sa o faci asa cum doreste ea.Pt ca ea e sarbatorita.Asa ca indeplineste-i dorinta
Distractie placuta!
La multi ani, sa fie sanatoasa, la fel si voi sa va bucurati de ea! Si pentru ca e ziua printesei tale merita sa ii indeplinesti toate dorintele (in functie de posibilitati ).
Sa-ti traiasca si sa fie fericita fata!
Daca isi doreste ceva, eu spun sa-i cumperi acel ceva. Daca ii cumperi altceva, oricat de scump si oricat de la moda ar fi el, pe ea nu o va multumi pentru ca se asteapta sa-i cumperi ceea ce isi doreste.
Ei, cum ce spun? Mai intai de toate, draga Julian, fata ta sa iti aduca multe impliniri. Sa aiba parte de sanatate si tot ce e mai frumos pe lumea asta!
La cadouri ma pricep, dar numai in ceea ce priveste familia mea si prietenii mei - ca-i cunosc. Daca fata ta vrea volan, cumpara-i o macheta de masina
Eu as cumpara o masina doar in cazul in care o vad responsabila. Nu vreau sa fiu mai up-tight decat ceilalti, insa prefer sa fiu mai precauta. Am vazut prea multe accidente. Insa tu iti cunosti cel mai bine Fata!
Distractie placuta!
Zbenga
Daca ea isi doreste volan...pai volan sa fie! Ca daca ii iei ceva ce nu-i place... e naspa...in special pentru ea ca se va simti cam nasol.
Acum cat e mica fa-i mofturile...cand o sa fie mai mare o sa mai adaugi un 0 in coada sumei!
Cand spui ''ceva volan'' cred ca te referi la ala pentru computer cu pedale nu?
Eu cand eram mic imi doream super mult asa ceva dar erau scumpe pe vremea aia...
Deci...cumpara-i volan+ceva girly daca ti tu neaparat!
Bafta la cumparaturi si spor la cheltuit muuulti banuti!
Ahhh... ce prost sunttt...La muuulti ani! Sa fie SANATOASA si sa primeasca tot ce-si doreste!
Daca vrei cateva idei(zeci)...intra aici: http://www.pcfun.ro/index.php?page=search&action=products&query=volan
Apropo...peste cativa ani...sa te pregatesti sa ii iei si un laptop...sunt sigur ca va vrea!
Eu m-am chinuit un an intreg sa-mi strang bani pentru unul.