| Lucian4 a întrebat:

Alta informatie falsa distribuita despre covid! Pe whatsapp circula o dezinformare despre autorul Jacques Attali in cartea Scurta intorie a viitorul vietii.
I s-a atribuit un text fals cu titlul cartii fals (viitorul vietii) despre reducerea populatiei (in contextul pandemiei), incepand de la un citat adevarat din cartea lui in care se vorbeste despre alt context.
Am cautat pe google in mai multe limbi si nu e adevarat. A citit cineva cartea?
Multi trimit fara sa o caute detaliile info auzite pentru prima data, asa se propaga conspiratia precum pamantul...
Voiam sa pun la categ. religie, ei sunt convinsii pe propriile pareri

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns:

A fost si la stiri acum o saptamana, ai ramas in urma.

Răspuns utilizator avertizat
| rapandula a răspuns:

Mai bine ca nu ai pus-o la religie, crede-ma. Aia nu sunt pe creaca lor. Majoritatea iti vor spune despre cipurile 666, Bill Gates, oculta mondiala si alte prostii, toate fiind semnele apocalipsei 666 din Biblie.