TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Coronavirus

Coronavirus

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
anonim_4396
în 17 Septembrie | Anonim întrebă:

Oare va mai exista vreodata o pandemie ca corona si sa trebuiasca sa purtam din nou masti? Nu de alta dar parca ma simteam mai bine cu masca :D

12
Răspunde Raportează
LaviniuAna
în 17 Septembrie | LaviniuAna întreabă:

Se intoarce Covid? :O E adevarat? M- am uitat pe https://www.worldometers.info/coronavirus/country/romania/ si e graficul in crestere. Ciudat ca in vestul Europei nu sunt cazuri (pe siteul ala). Deci ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
___Enzo
în 4 Septembrie | ___Enzo întreabă:

Bună seara! Mulți tineri mor subit din cauza vaccinului anti-covid?

10
Răspunde Raportează
4evergentleman2023
în 31 August | 4evergentleman2023 întreabă:

Revine pandemia cu aceleași restricții ca in 2020? Ce știți despre noul virus? Ce mortalitate are? Denumire? O sa ne mai putem găsi de munca? O sa purtam din nou măști?

10
Răspunde Raportează
Smmo
în 20 August | Smmo întreabă:

Pentru cei care au avut covid si vor sa ne spuna, am citit ceva simptome mai detaliate pe TPU si de aici intrebarea. Ce simptome ati avut la inceput, cum va simtiti acum? Erati vaccinati/nevaccinati?...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
4evergentleman
în 12 August | 4evergentleman întreabă:

A apărut lepra in America e adevărat? Ce presupune acest fapt daca e real? Se transmite la fel de ușor ca COVID? Va ajunge in toată lumea? Sau mai degrabă aceasta nouă tulpina de covid va crea același...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Teresa2299
în 5 August | Teresa2299 întreabă:

Am 27 de ani si am cunoscut recent un tip. Nu am mai avut relatie de aproximativ un an si simt ca e momentul potrivit sa incerc din nou. Ideea e ca baiatul asta e de varsta mea si e chelner la un restaurant...? (mai mult)

34
Răspunde Raportează
ProExpert12
în 4 August | ProExpert12 întreabă:

Ce alegeți? - bani infiniți și extra lux - o zi cu DumnezeuMe:? Este doar părerea mea și nu trebuie sa va frustrați! Voi ce alegeți?

24
Răspunde Raportează
1234568807
în 15 Iulie | 1234568807 întreabă:

De ce intr- un conflict cand unu spune ca celalalt a inceput trebuie sa zica alta persoana ca e vorba de copii de gradinita atata timp cat conteaza cine a inceput ca altfel nu se intampla nimic hai o zi...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Alex0400
în 30 Iunie | Alex0400 întreabă:

Salut, am fost depistat pozitiv cu covid si pus in izolare, maine trebuie sa ma mut si vreau sa stiu dacă e posibil, unde sa sun să anunț. sa nu ma caute aia acasa si să nu fiu sa nu iau amenda

11
Răspunde Raportează
___Enzo
în 26 Iunie | ___Enzo întreabă:

Bună seara! Moartea subită în 2023 este cauzată de vaccinul anti-covid? Chiar nu este bun vaccinul?

10
Răspunde Raportează
Denistf
în 17 Iunie | Denistf întreabă:

Ce efect au vacinurile covid asupra creierului?

12
Răspunde Raportează
KingOoO
în 16 Iunie | KingOoO întreabă:

Salut. In perioada 18 Dec 2021 am facut doua teste covid (negative). Cum pot afla cine le- a facut? Este foarte important si NU, nu are legatura cu vreo boala sau vreo problema.Am data si ora valabilitatii...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
omulcrestin
în 14 Iunie | omulcrestin întreabă:

Buna TPU, imi este frica.Azi la pranz o persoana in varsta a tusit langa mine in autobuz(fara masca!). Am ajuns acasa si am facut 2 dusuri, dar inca ma simt contaminat.E posibil sa am COVID (coronavirus!)? ...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
AnonimiiiiX8
în 25 Martie | AnonimiiiiX8 întreabă:

Când se anunța sfârșitul lumii?

25
Răspunde Raportează
Abet
în 6 Martie | Abet întreabă:

De ce a existat virusul COVID-19

14
Răspunde Raportează
ContDeTest
în 27 Ianuarie | ContDeTest întreabă:

Considerați că mai este relevantă această categorie de tristă amintire? Dacă da, ar trebui adăugate de asemenea și alte categorii, cum ar fi Război Ucraina, Inflație, Epidemia de gripă ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Ianuarie | Anonim întrebă:

Salut!:) La vară plănuiesc să merg in SUA si din ce am auzit pentru a ieși din țară și a putea merge in State am nevoie de schema completa de vaccinare. In prezent nu am nici o doza făcuta și ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Qazws
în 25 Ianuarie | Qazws întreabă:

Buna! La vară doresc sa plec în Statele Unite cu programul Work and Travel. Trebuie schema de vaccinare completă sau test PCR la plecare din țară sau la intrare in SUA? Sau mai e vreuna din astea ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Young27338273
în 6 Ianuarie | Young27338273 întreabă:

Salut guys An Nou fericit Cică INCEPE e sa CREASCA Nr de VIROZE și vor ăștia sa SE REVINA LA SC ONLINE ce credeți e pe bune amu? SE VA REVENI LA PANDEMIE DIN NOU?

3
Răspunde Raportează
Young27338273
în 28 Decembrie 2022 | Young27338273 întreabă:

Buna seara, ce mai știți despre PANDEMIE? S- A TERMINAT NU? (ADICA AM AUZIT LA TV LA OBESERVATOR CA CICA IN BEIJING E IAR NU STIU CE DE PANDEMIE SI CICA JAPONIA NU MAI CREDE IN POVESTEA ASTA) ei amu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Young27338273
în 28 Decembrie 2022 | Young27338273 întreabă:

Salut, mi-am adus aminte, ieri am auzit că e o noua forma de corona virus in Beijing, China se mai POATE EXTINDE SI LA NOI?

1
Răspunde Raportează
RAY
în 24 Decembrie 2022 | RAY întreabă:

De ce răcesc lunar? Cei care va_ti vaccinat cu 3 doze anticovid va răciți mai des? Am o tuse de îmi vine sa vomit

8
Răspunde Raportează
AlexRomanPaltiniss
în 17 Decembrie 2022 | AlexRomanPaltiniss întreabă:

Daca un membru al familiei a fost depistata cu covid la un test din acela rapid (tin sa precizez ca acea persoana este vaccinata), intra toata familia in izolare? Poate sa- mi explice cineva cine intra...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Young27338273
în 11 Decembrie 2022 | Young27338273 întreabă:

Buna dimineața daca invazia rușilor se va TERMINA se va REVENI LA PANDEMIE?

6
Răspunde Raportează
Young27338273
în 10 Decembrie 2022 | Young27338273 întreabă:

Buna seara guys am o ÎNTREBARE care DORESC SA FIE LUAT IN SERIOS! CE PĂRERE aveți sa TERMINAT PANDEMIA? sau mai e? Apropo e ADEVARAT că Turcia încă e din carantina?

3
Răspunde Raportează
IDK98989823
în 8 Decembrie 2022 | IDK98989823 întreabă:

Bună, TPU. Sunt clasa 10- a.Din păcate am o poveste tragica.Pot sa incep prin a va spune ca am fost și eu fericit..Totul a început in iunie 2021, atunci cand am sustinut examenul de a 8- a, din pacate...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Beyourself1245
în 1 Decembrie 2022 | Beyourself1245 întreabă:

Au trecut deja 2 ani de când am avut covid și nici în momentul actual nu am simțul olfactiv și gustativ bun. Mi au fost afectate aceste simțuri și mă deranjeaza psihic faptul că încă nu mi am...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
LaviniuAna
în 9 Noiembrie 2022 | LaviniuAna întreabă:

Care e pronosticul vostru pentru Covid iarna '22? Mai merge o tura ca pe vremuri, cu crestere exponentiala, restrictii si certificat? O sa fie epidemie de altceva, poate gripa?Din sursele mele...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
SpanuleteGabriel
în 21 Octombrie 2022 | SpanuleteGabriel întreabă:

Salutare! Am și eu o problema. am un Cos pe ureche și ma doare foarte tare. Ce credeți ca ar trebui sa fac? Tin sa Menționez ca l am stors și nu a ajutat cu nimic.

5
Răspunde Raportează
RAY
în 18 Octombrie 2022 | RAY întreabă:

Cercetătorii americani au dezvoltat în laborator o nouă tulpină COVID cu o rată de mortalitate de 80%? Pe bune? Ăștia fac versiuni noi de virus nu de antivirus

10
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 11 Octombrie 2022 | Anonimul151 întreabă:

Ce medicament (pastilă), există pentru Covid? Am auzit de o denumire de medicament însă am uitat-o.

10
Răspunde Raportează
SamsungElectronics
în 9 Octombrie 2022 | SamsungElectronics întreabă:

Bună seara!Nu stiți, ce este cu covid asta?Nu am mai auzit nimic despre el.

16
Răspunde Raportează
SuperCoolDude
în 8 Octombrie 2022 | SuperCoolDude întreabă:

Unde e coronavirusul? Pe bune, chiar mã întreb de ceva timp. Unde a dispãrut, frate, virusul ăla mortal pentru care purtam mascã?Parcă era peste tot nu? La televizor, pe stradã,...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
ROB3RT89
în 2 Octombrie 2022 | ROB3RT89 întreabă:

A trecut ceva timp de cand nu mai este certificatul verde.Cei care ati facut vaccinul,va mai simtiti acum mandri? Doar intreb, nu e cazul de reactii nejustificate!

22
Răspunde Raportează
redwarrior27
în 24 Septembrie 2022 | redwarrior27 întreabă:

Mai credeti in virus? :))

23
Răspunde Raportează
lorena2011
în 20 Septembrie 2022 | lorena2011 întreabă:

Buna ziua. Cu cat se mai plătește certificatul medical pentru covid pentru persoana care a fost testată pozitiv?

2
Răspunde Raportează
dragosh
în 19 Septembrie 2022 | dragosh întreabă:

Un nevaccinat asimptomatic, dă boala cuiva care face o formă gravă, poate și moare(numai contează că are și altele pe cap). Acestui om i se pun in cârcă toate, ba că e criminal ba că e babuin...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Denis67
în 14 Septembrie 2022 | Denis67 întreabă:

Salutare! Cei de la OMS zic ca suntem la "sfârșitul " pandemiei but actually eu zic ca suntem prea departe de a se încheia pandemia! Voi ce părere aveți?

10
Răspunde Raportează
SelenaTpu
în 10 Septembrie 2022 | SelenaTpu întreabă:

Se fac în România atât de multe teste covid cât se făceau în perioada restricțiilor sau s-au culcat pe ureche?

11
Răspunde Raportează
NisipLaMare
în 3 Septembrie 2022 | NisipLaMare întreabă:

Salutare, Ce credeti gata incepe sa se dea iarasi startul la Corona? Pana acum de ce nu au fost asa multe cazuri, atatea luni de zile si iarasi, parca vor tarile sa o luam de la capat cu restrictii? ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Mario1994
în 25 August 2022 | Mario1994 întreabă:

Iar o sa revină pandemia? Sincer? Sunt speriata deja.

50
Răspunde Raportează
LucaAka47
în 19 August 2022 | LucaAka47 întreabă:

Ati avut vreodată covid? Am fost azi la spital sa vad ce am la plamani, voiam o consultare la plamani, înainte sa intri in spital trebuie facut test covid pe loc, am stat juma de ora, doua linii ...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Arakiss
în 18 August 2022 | Arakiss întreabă:

Am avut Covid pana saptamana trecuta, mai pot sa mai fac iar in viitorul apropiat?

10
Răspunde Raportează
petru31251
în 17 August 2022 | petru31251 întreabă:

Salut TPU, trebuie sa plec in Italia intr- o saptamana, dar nu sunt sigur de ce am nevoie pentru calatorie, biletul o sa il iau de la atlassib am peste 18 ani dar nu am vaccinul pentru covid facut si...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mario1994
în 10 August 2022 | Mario1994 întreabă:

Credeți că mai revine pandemia? O sa fie iar restricții?

7
Răspunde Raportează
Dany9274bdh
în 9 August 2022 | Dany9274bdh întreabă:

Am fost azi confirmat cu covid și întrebarea mea este daca și cei din familia mea intra in carantină, am sunat la cei de la DSP și nu a răspuns nimeni după am sunat la medicul de familie sa întreb...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Met
în 8 August 2022 | Met întreabă:

Salut, vreau sa merg la București cu avionul (de la oradea) am luat bilet pe Vola.ro trebuie cumva un test covid sau vaccin?

5
Răspunde Raportează
RxTx
în 3 August 2022 | RxTx întreabă:

Ajutor urgent!: Vreau sa plec azi in Anglia din București cu avionul. Imi trebuie test covid!?Daca da, de care?

5
Răspunde Raportează
Girly97
în 2 August 2022 | Girly97 întreabă:

Buna ziua! Mi-am facut a treia doza Pfizer pe 4 martie. Cand pot face a patra doza si unde? Multumesc.

4
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • ZeulMuschilor
    trimisă pe 29 Septembrie

ZeulMuschilor întreabă:

Dupa 2 ani de mma ma pot bate cu 10 tipi deodata cu usurinta?
    30 răspunsuri
  • PinkFlowers123
    trimisă pe 29 Septembrie

PinkFlowers123 întreabă:

Buna! Am si eu o problema si nu stiu cum sa ies din easaptamana trecuta am cumparat o masina. Problema sta in felul urmator: Masina a fost a firmei A. Firma A este trecuta in carte si in talon. Firma...? (mai mult)
    28 răspunsuri
  • Lioana
    trimisă pe 29 Septembrie

Lioana întreabă:

Am nevoie de o idee geniala de vacanta pentru o s?pt?mn? in luna decembrie. Preferabil in afara tarii.
    25 răspunsuri
  • LaviniuAna
    trimisă pe 29 Septembrie

LaviniuAna întreabă:

Nu mai am pofta de mancare, nu stiu de ce. Parca imi e greu sa mananc, imi sta mancarea in gat. Sunt cam slabita. Mananc de doua ori pe zi. Nu reusesc sa ma ingras, nu am energie.Astept sfaturile...? (mai mult)
    23 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    pufulescu0o
    pufulescu0o a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Oricat de maturi am fi, nimeni de aici nu iti poate garanta ca s- a schimbat in bine si asta oricum nu inseamna ca vei putea sau va trebui sa locuiesti cu el fiindca esti si tu deja major. Nu ne- ai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    aaanamariaaa
    aaanamariaaa a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

În primul rand, noi ne putem da cu părerea, suntem oameni simpli, nu medici. Te- as sfatui sa mergi macar la medicul de familie și vezi ce iti zice, eventual iti va da o trimitere la spital sau ...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Selenaaa
    Selenaaa a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Buna, Elisa. Neavand mai multe informatii, o sa ma rezum la ce informatii ai furnizat aici. Ce anume se intampla sau s- a intamplat in viata ta? Daca ai pe cineva apropriat cu care poti discuta, iti...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.524.354
  • Întrebări: 3.871.372
  • Răspunsuri: 17.193.751
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 14 minute
Ce zici de un quiz?
Tom si Jerry

Tom si Jerry

Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!

Start quiz
Categorii
  • 644.782 Adolescenţi
  • 52.715 Afaceri & Financiar
  • 22.540 Artă şi Cultură
  • 67.480 Auto & Moto
  • 142.299 Beauty & Fashion
  • 16.425 Benzi desenate
  • 51.962 Carieră
  • 19.175 Casă & Grădină
  • 45 Cauze nobile
  • 288.447 Conversaţii