| Noname1465 a întrebat:

A-ti putea sa va bateti joc de o persoana timp de 1 an? Adica practic sa aveti o relatie in secret

7 răspunsuri:
| cupcake02 a răspuns:

E greu, dar mai patesti si de-astea... Bine ca ai aflat macar acum...

| Luvly a răspuns:

Hey!
Am facut-o si pe asta >.

| eliza_4776 a răspuns:

O relatie in secret timp de un an e prea mult.si mai ales sa-ti bati joc de persoana de langa tine e cel mai urat lucru sa nu stii sa o respecti stii cum se zice:sufera cel ce iubeste,cel iubit isi bate joc din pacate.Dar in secret eu una nu as accepta niciodata o relatie cu cineva,ar insemna sa ma feresc de lume, de toti, ori sa-mi fie rusine cu pers de langa mine...

| degette_1911 a răspuns:

Bataie de joc o consideri u acum ca esti in locul victimei. Ideal era sa nu afli (glumesc cum sa o arzi cu doua odata?) Din toata chestia aceasta ai o inv de minte, nu mai fi naiva data viitoare si fi mai vigilenta. Nu cu mine, eu am sa te insel tongue

| Noname1465 explică:

Toti stiu ca suntem impreuna, dar nu ne place sa ne afisam deoarece am fost prea mult barfiti

| YourEternalLove a răspuns:

Pai nu stiu depinde poate persoana care spui ca si-a batut joc a avut o alta relatie sau poate simte si el ea ceva numai ca nu are curaj sa spuna

| anonim_1047 a răspuns:

Nu asi putea dar stiu cum te simti si eu banuiesc pe sotul meu dar stii cum e hotul neprins negustor cinstit

Întrebări similare