| andreea141 a întrebat:

.acum 2 saptamani am cunoscut un baiat(18 ani).e foarte ok, de treaba. vorbim zilnic pe mess/prin sms...problema e ca eu am 14 ani.si mna, nu prea stiu ce sa fac.m-a chemat in oras si i-am zis ca o sa iesim, dar sa mai treaca ceva timp.si o alta problema ar fi ca el iese aproape in fiecare zi cu prietenii lui,de fapt mai multe fete, care mna, nu stiu daca sunt doar simple amice si nu prea stiu ce sa cred..in rest, vorbeste foarte ok cu mine si imi zice unele lucruri foarte dragute.deci?

3 răspunsuri:
| Clarity a răspuns:

Deci ii doar alegerea ta ce vrei sa faci, poti sa te duci sa te intalnesti cu el dar doar atat, vorbesti si incerci sa il cunosc, dupa aia spui ca te grabesti acasa.
Si inainte si dupa intalnire cu cateva zile te interesezi in detaliu de el, de la oricine cate putin pana iti faci o parere, se aud multe, ai grija ce crezi.
Si are 18 ani ii c-am mare pentru tine, si probabil vrea lucruri serioase, nu la relatie ma refer. Si toti is draguti pana la un anumit punct, nu te lua dupa asta..., iti spun eu din proprie experienta. Fii mai inteligenta ca el si afla tot, citestel tu pana nu te fraiereste el.

| neutrino a răspuns:

Lasa oamenii in pace. Ai 14 ani si vrei un baiat de 18 ani? Tie iti suna bine, macar la ureche?

| anonim_4396 a răspuns (pentru neutrino):

Nu conteaza varsta omule!