| Incarcare a întrebat:

Acum 5 zile am avut parte de un contact sexual in care s-a spart prezervativul. Am luat pastila la 3 ore dupa contact si cealalta la 12 ore, dupa cum scria. Eram si in afara perioadei de ovulatie, trecuse de aprox o saptamana. Care sunt sansele de a ramane insarcinata. Stiu ca normal n-ar trb sa apara simptome deja insa de atunci ma tot doare burta si am avut niste scurgeri galben-verde. Mentionez ca am 16 ani si n-as prea vrea sa afle ai mei de asta.

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Deoarece ai procedat intr-un mod absolut ILOGIC dar mai ales IRESPONSABIL in privinta folosirii acelei "bombe" hormonale intr-un moment in care teoretic posibilitatea de sarcina era 0 (ZERO), acum nu ai nimic altceva de facut decat sa suferi si sa tragi ponoasele si consecintele datorate prostiei si lipsei tale de informare in privinta mecanismului procreerii. Deoarece n-a existat nicio posibilitatea de a se forma o sarcina, hormonii sintetici din pastila neavand asupra a ce sa actioneze, au contribuit din plin la dereglarea sistemului hormonal si te poti astepta la efecte adverse dintre cele mai neplacute. Prostia fiind facuta, momentan vei fi nevoita sa astepti si sa speri ca in urmatoarele multe luni (uneori si 9-12) efectele adverse sa nu fie mult prea dezastruoase. Menstruatia se va produce in urmatoarele zile, insa imposibil de precizat data deoarece nici macar perioada nu poate fi prevazut. Multa sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu