| username23 a întrebat:

Acum ca vin sarbatorile de iarna i-am promis prietenului meu un weekend cu numai noi doi si ft fierbinte. Am inceput viata sexuala impreuna de mai bine de jumate de an, da-ti-mi va rog idei de niste scenarii sexy. Cum sa fac totul mult mai incitant. happy

Răspuns Câştigător
| PussicatDolls a răspuns:

Buna!big grin
Poi puteti sa va duceti la o pensiune din apropierea localitatii voastre:-)
Iesitit seara afara, faceti gratar, etc...winking
Ia`l prin surprinderebig grinbatting eyelashes

big grinLasa`l putin singur p el in camera, iar uh du-te intr-o incapere alaturata.
Lasa`l mai mult de 5 minute singur.In tp-ul in care el asteapta sosirea tha, uh te duci spre ex in baie si iti iei o tinutha foarte sexy(daca ati zis ca va`ti inceput viata sexuala).:-)
Cand te intorci incearca sa-l "sperii"cu tinuta ta si fa niste pasi catre el mai gratiosi.
In momentul in care te vede presupun ca se va ridika(laughing)winking
Du`te usor langa el, ia`l in brate si incepe sa-l saruti pasional.
In timp ce va sarutati apuca`i umerii bluzei si incearca sa-l dezbraci de top(bluza)(scuze expresia).
Apoi cred ca va fi si el activ si va incerca sa faca la fel.rolling on the floor
Daca el nu face niciun pas incearca tot in tp ce`l saruti sa-l "impingi"in pat.
Asta rezulta ca vei sta peste el sau el peste tine(depinde de cine face primul pas).
Presupun ca dupa aceea el te va dezbraca complet, iti va mangaia sanii, zonele intime etc...big grinbig grinSi cred ca si uh vei fake la fel.
Ar fi frumos ca patul in care se va intampla "actiunea"laughingsa fie acoperit cu trandafiri pentru a da un pic de romantism.
De aici cred ca va descurcatzi!big grinwinkingbatting eyelashes

big grinBafta si sper sa aveti un week-end placut!

1 răspuns:
| Cypronge a răspuns:

Daca banii nu sunt o problema mergeti intr-un hotel in care sa aveti si jacuzii particular, iar cand stati in jacuzii in apa calda ideile vor veni de la sine.
Daca vrei ceva mai economic dar si incitant in acelasi timp, la urmatorul contact sexual, folositi un ulei de trabdafir sau daca nu un lubrifiant care mareste satisfactia actului sexual.
Puteti incerca ceva pozitii noi http://www.pravaliata.ro/poziti-sexuale.htm sunt sigur ca veti gasi ceva noi aicea care sa va placa.