| RAY a întrebat:

Ai pățit vreodată să simți ceva bănuiesc iubire vorbind cu cineva?

14 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Majoritatea oamenilor cam da simt emoții, da na tu nu ai cum sa știi că ai fost creiat cu ChatGpt

| MMP2000RO a răspuns:

Exclus așa ceva, fiind bărbat Apothi AroAce. Dar iubire platonică și atracții platonice, intelectuale, ludice etc. (sunt f multe tipuri de atracție non-romantice și non-sexuale, numite tipuri de atracție terțiară) am simțit și simt față de mai multe persoane, nu contează genderul persoanei.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Nu, doar scarba.

| UnVirgin a răspuns:

Logic că da.

| RAY explică (pentru UnVirgin):

Și real nimic?

| UnVirgin a răspuns (pentru RAY):

Nu, nu mă vrea nicio fată. Nici nu mai încerc. Nici pe Publi24 nu a mers, am băgat bani degeaba în site-ul ăla.

Să știi că pe Facebook dating mai răspund cele mature care doresc conversații cu cei non atractivi

Interesant... îmi plac la nebunie fetele mature... dar doar conversații?

Daca nu ești atractiv fizic nici bogat, popular ce sa vrea altceva cu tine? Trebuie să trezești interesul omului, îți explic cum funcționează creierul, interes - acțiune, non interes - nici o acțiune, trebuie să prezinți interes unui om astfel îl pierzi

Chestia asta se folosește peste tot,gen oferte doi în unul sau tot felul de reduceri,premii,tu trebuie să trezești interes înainte de a vinde ceva,tu crezi că eu mă trezesc din pat așa gratis sa merg sa repar un PC? Logic că nu,e pasiune dar nu-mi tine de foame,desigur contează și alte aspecte nu doar banii,îmi place că un om să fie sociabil, să aibă simțul umorului, sa nu fie negativist, sa nu creadă în teorii conspirative, sa pot avea o conversație rațională

Și dacă am bani de la părinți (avem niște spații închiriate)?

Unele teorii conspirative pot fi reale, de ce nu vrei să le dai o șansă? https://www.reddit.com/......g_up_some/