| Anonim_7683 a întrebat:

Ajutati-ma va rog! Imi place foarte mult o domnisoara are 16 ani si eu ei deasemeni ii plac, dar dese-ori nu stim pe ce teme sa vorbim! Ce as putea sa ii spun ca sa o interesez? Despre ce as putea sa o intreb? Astep raspunsuri din partea voastra!

Răspuns Câştigător
| Cypronge a răspuns:

Salutare Maxim pai hai pentru inceput sa iti spun ce sa nu faci, sa nu o compari cu o fosta prietena, sa nu o intrebi despre foste relati sau alte chetiuni nerelevante.
Daca va placeti reciproc nu e nici o problema totul decurge de la sine, cand mergi cu ea tinetiva de maine, cand stati pe o banca tine-o si in brate cateodata.
Iar ca subiect de discutie ii poti vb despre ce pasiuni aveti fiecare, ce vreti sa obineti de la viata, ce activitati ati putea avea impreuna.
Iar cand nu iti vine nici o idee despre ce sa vb mergeti la un film iar acolo vei avea timp 1 sau 2 ore sa te gandesti la ce sa spui dupa.

3 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Fa-ti o lista cu tot ce-ti place tie si alta cu ce nu-ti place. Intreab-o punct cu punct, si vei reusi sa-i afli "profilul". Dar ramane o intrebare pentru mine :ce-ti place la ea? Doar aspectul fizic? Ca se pare ca nu o cunosti deloc.

| eagleeye a răspuns:

Maxim?! tu vorbesti serios? Crezi ca noi oamenii suntem un sir de cipuri conectate la o retea cu intrebari prestabilite? Ce pe ea o face fericita pe alta o poate la fel de bine sa o intristeze! intelegi? Stai mai mult pe langa ea si vezi ce ii place! ma omule discutati despre copilarie! unde ati petrecut! ca nu stiu la varsta voastra despre ce altceva sa discutati! cred ca de scoala nu are sens nu?tongue discuta despre ce va place sa faceti! poate gasiti un numitor comun! incearca sa te cunosti pe tine in primul rand! tu nu te stii nici pe tine! daca te-ai sti pe tine in primul rand poate ai trezi curiozitate in aceasta fata si atunci ti-ar fi mai usor!

| Dragoosh a răspuns:

Despre fostele relati big grin
ce face de revelion