Buna.Stiu cum e eu am avut prieten la distanta iar acum sunt cu un baiat in real sunt foarte emotionata cand il vad :-s totusi daca cineva te place te va invita la un suc sau iti va face avansuri pe mess. sper ca te-am ajutat Mada fundinatozaurus?
De mine s-a despartit ca nu ne-am sarutat.deci ai grija ce spui ca o sa creada ca nu vrei in rest totu' vine de la sine
Pai la ce iti trebuie prieten la varsta aceasta? si stai calma ca sunt persoane care sunt cu mult peste varsta ta si nu au inca prieten.
Salut! Pai nu e nimic rau in asta. Un prieten iti mananca din timp, nu ai mai avea suficient timp pentru teme, pentru parinti si familie, pentru prieteni, pentru odihna si relaxare etc.Esti cam mica.Sa iti pui semnu asta de intrebare peste vreo 2-3 ani nicidecum acum.Bafta!
End? Care faza? Ce daca nu ai avut prieten pana la 13 ani.Crezi ca ramai fata batrana.
Stai linistita. Iti gasesti tu sau te gaseste el pe tine.
Anakatsu, nu sunt urata cu spume, deoarece m-au intrebat pana acum catziva baieti daca vreau sa fiu cu el, dar nu am stiut ce sa zic, nu eram sigura de raspuns, de aceea am pus aceasta intrebare! si acei baieti erau chhiar frumosii!
farcry444 întreabă: