anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si un penis de 11 cm in erectie... Imi este rusine sa fac sex cu o asemenea marime si nu stiu ce as putea face. Tin sa mentionez ca ma mastubrez de 3-4 ori pe saptamana.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Marimea penisului este in directa concordanta cu informatia genetica transmisa si inscrisa in cromozomii care intra in constitutia ADN-ul fiecarui individ. Practicarea masturbarii nu are nicio influenta sau vreo legatura cu dimensiunea penisului. Cu putina fantezie si ajutorul si a degetelor, a gurii, buzelor si a limbii in special, vei reusi sa satisfaci d, p, d, v sexual majoritatea femeilor. big grin

| alexandruanghel a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Asta inseamna ca daca tata are un penis de 20 cm, eu ar trebui sa il am asemanator?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru alexandruanghel):

NU neaparat, fiindca atat natura cat si procesul de combinare a cromozomilor se poate incurca uneori, intr-o anumita masura si astfel dintr-o simpla eroare sa rezulte din greseala doar o 1/2 de penis. laughing

5 răspunsuri:
| DeathIncarnate a răspuns:

Lasa ''lustruirea''neica si cauta o fata.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu ar trebui sa iti fie rusine cu o asemenea marime pana la 19 ani o sa iti mai cresca, marimea medie a penisului la romani este de 12 cm asa ca nu trebuie sa iti mai fie rusine. Ca sa iti creasca cel putin 1-2 cm cand urinezi te opresti si continui iar sa urinezi de 2-3 ori de fiecare data cand urinezi timp de cel putin 6 luni, daca observi rezultate continui.

| Emma30555 a răspuns:

Nu ti mai fie rușine. Îți faci singur complexe.