| matkrv a întrebat:

Am aproape 29 de ani si m-am despartit de logodnicul meu. Motivele au fost multiple, dar in principiu... in urma cu cateva luni am suferit un accident de masina. A fost destul de urat si am avut nevoie de recuperare de lunga durata. Nu am ramas cu sechele serioase, doar ca nu prea mai pot face sport, nu pot alerga etc. Chiar credeam ca legatura noastra e mai puternica, dar el m-a parasit pe motiv ca acum ii sunt serile goale si ca nu am mers in concediu anul trecut si nici viata sexuala nu a mai fost ca inainte. Adica totusi trebuia sa ma refac. Mi-a luat o luna jumate numai sa ma pun pe picioare.

Ideea e ca acum sunt intr-o faza tare proasta. Nu depresie, dar totusi ceva pe acolo. Sunt in terapie, lucrurile decurg bine. Insa simt ca viata mea s-a sfarsit. Mi-am dorit mai mult ca orice altceva sa am un copil in viitorul apropiat. Imi doream sa fiu mama de ani de zile, dar am asteptat sa am un venit stabil, economii si sa fiu maritata. Dar nu a fost sa fie. Acum simt ca totul -a terminat, viata mea nu mai are sens. Mi-e greu sa mai cunosc barbati. Lucrez intr-o corporatie, dar multe suntem femei si majoritatea vor sa lucreze oricum de acasa, sporturi nu mai pot practica si nu voi putea ani de zile de acum incolo. Am vreo 2 prietene, iesim la cafele uneori, dar nu au cu cine sa imi faca cunostinta. Sunt acum pe aplicatiile de dating, dar e groaznic. Nu m-ar deranja ca un tip e mai timid sau ca nu stie cum sa intretina o conversatie. De multe ori scriu eu prima, nu astept sa fiu abordata, insa efectiv imediat sar la lucruri sexuale sau intreaba daca folosesc „jucarii" sau imi spun ca sunt in depresie si au nevoie de o femeie sa aiba grija de ei etc. Nu prea vad unde as putea cunoaste alti oameni. Simt ca imi vine sa mor, plang mult. La 29 de ani ce sanse mai am? Si cel mai rau imi pare ca nu voi avea probabil niciodata acel copil. Ati avut ceva noroc cu aplicatiile?

10 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Ai sanse sa gasesti cu conditia sa cauti si sa socializezi. Eu mi-am cunoscut sotul la 28 de ani, asta dupa ce iesisem dintr-o relatie de 7 ani si cu destule traume.
Nu te astepta sa gasesti usor un baiat ok. Iesi si cunoaste mai multi, apoi selectezi. Fetele isi gasesc usor pe cineva, la baieti e mai greu.
Din experienta iti pot spune ca atunci cand cautam am iesit cu zeci de baieti, fiecare cu domeniul lui ocupational. Pe majoritatea ii triam de la prima sau a doua intalnire, dar am mai avut si placeri,, sadice" sa refuz baieti dupa cateva saptamani, cand incepusera sa se ataseze de mine. M-a ajutat mult la cresterea stimei de sine.
Sfatul meu ar fi ca inainte sa incepi sa cunosti, sa iti setezi tu niste standarde, sa ai criterii bine definite si sa accepti doar baiatul care le indeplineste pe toate sau 99% din ele si sa nu pui pret pe partea materiala sau meserie. Inca de la inceputul relatiei sa stabiliti ce poate sa ofere fiecare si care sunt conditiile ambelor parti. Nu doar tu primesti sau oferi in relatie, ci si el. Cat timp veti sti de la inceput care sunt limetele fiecaruia si veti fi onesti din start, nu are ce sa nu mearga.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mina! Se vede ca logodinicul tau nu te a iubit deloc, pentru el a contat mai mult partea sexuală decat sanatatea ta si sa fie alaturi de tine sa te ajute sa te recuperezi, nu este o idee buna sa cauti pe cineva prin intermediul retelelor de socializare deoarece nu sti peste cine dai, si multe femei au fost sigure ca si au gasit jumatatea pe astfel de retele dar realitatea este cu totul alta, multe au fost bătute sau ucise de psihopati, mai bine singură decat sa fi cu cineva care te bate sau te drogheaza, ca ajungi mai rau decat esti, sunt multe femei care si la 42 de ani sunt singure ne casatorite si sunt fericite asa cum sunt ele asa au ales sa fie singure decat cu cineva cu care nu se potrivesc si nu există iubire, te poti ruga lui Dumnezeu sa te ajute sa treci peste depresie si sa iti gasesti jumatatea, multa sanatate.

| dullcat a răspuns:

Buna.Privind lucrurile dintr-o perspectiva intunecata, pesimista, nu vei atrage pe nimeni.Eu te asigur ca la 29 de ani ai sanse ca oricare alt om. Daca spuneai de 92 de ani, era de inteles, dar asa, iti tai singura craca de sub picioare pentru ce motiv? Nu te lua dupa gura lumii, oamenii isi gasesc pe cineva si la 40, 50, 60.Citind, reiese ca pentru tine cel mai important era copilul. Fara o relatie solida, bazata pe iubire, respect, intelegere si comunicare e o mare greseala sa sariti la facut copii. Apoi, gandeste-te ca asa cum ai refuzat persoane care vor o relatie pansament, sa treaca peste depresie si nu mai stiu ce, la fel, altii te vor refuza pe tine.Nu e treaba nimanui sa vindece pe nimeni, sanatos este fiecare sa treaca prin acest proces, nu sa aduci sacul de la ultima relatie si sa-l versi in una noua.De aceea cred ca mai este necesar niste timp pana cand ajungi pe linia de plutire, eventual si terapia sa dea rezultate foarte bune, ca ulterior sa te apuci de dating.Iti sugerez sa mergi la evenimente de interes din orasul tau, e imposibil sa nu cunosti pe cineva.Curaj, ai incredere ca va rasari soarele si pe strada ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună. Simt că m-ar fi suficient un răspuns limitat așa că dacă poți scrie-mi te rog în privat, lasă-mi un contact unde am putea lua legătura, ai putea fi surprinsă plăcut happy

| Paul754880338 a răspuns:

Nu te îngrijora! Situația prin care treci acum este cu siguranță o metoda de a-ti selecta anturajul tău masculin, dar și de a te face pe tine mai atenta la valorile vieții. Nu este deloc un motiv de pesimism. Doar fii puțin mai profunda și nu cere superficial doar pe cineva lângă tine și un copil și un abonament la sala pe termen nelimitat. Ai răbdare! Și în partea cealaltă sunt barbati în situații similare. Unii au bani și nu pot cumpăra dragostea, alții au afecțiune de oferit dar nu pot sa ii cumpere un "invelis". Dumnezeu are simțul umorului dar nu îl folosește ca să ne batjocoresc, deși am merita-o uneori. Vezi?! Undeva mai sus o tipa întreabă, ca și cum ar fi pe deplin îndreptățită sa aleagă, ce criterii sa apeleze la selecția unui bărbat. Suna ca robotul acela enervant care îți răspunde când apelezi un call centre. Tu însă ai parte de o experienta mult mai profunda și te întrebi îndreptățită, cine dintre bărbații din jurul tău are suficienta forță sa te susțină sa te protejeze sa te ajute sa treci prin aceasta încercare. Nu știu dacă m-am făcut înțeles, dar crede-ma ca e ceva similar cu prima zi de școală care nu a avut nimic magnific în ea poate chiar pe mulți ne-a speriat și apoi ultima zi de școală în care măcar unii dintre noi am ieșit mai învățați, mai înțelepți. Repet! Ai răbdare și nu îți pierde zâmbetul, nu ai vrea ca el, posibilul tău "ajutor masculin" și poate partener sa treacă pe lângă tine și sa te ocolească doar pentru erai incruntata.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Lasa-mi instagramul.

| NataLee a răspuns:

Eu din ce știu, unii da alții nu. Dar la 29 de ani nu e timpul pierdut. Știu situații care nu au avut copil din prima căsnicie și au făcut în a doua pe la 37 ani.
Dacă vrei să ne cunoaștem, scrie-mi pe Facebook
https://www.facebook.com/calin.gabriel.constantinescu

| DTW a răspuns:

Nu trebuie sa iti pierzi speranta, ce daca ai 29 ani? viata merge inainte, in legatura cu aplicatiile de dating, eu unul zic sa renunti la ele dupa parerea mea sunt o mare porcarie si numai pentru one night stand(sex ocazional), da e greu sa iti refaci cumva viata trebuie multa rabdare daca te-ai despartit de logodnic inseamna ca nu te merita, eu unul zic ca daca se intampla ceva asa trebuia sa fie.
Eu unul am aproape 31 ani si nu am mai avut o relatie de multi ani insa sper doar intr-o zi ca poate imi voi gasi pe cineva desi sunt un tip mai introvertit zic ca intr-o zi poate, poate va fi ceva si pentru mine cine stie happy
Mult succes si capul sus viata merge inainte happy

| KingOoO a răspuns:

Si eu am patit la fel ca tine dar am numai 27 de ani. Am aflat ca am o boala mai grava. Chiar daca nu este sa treaca in 7 zile ca si raceala, este tratabila dar cam in 2 luni.

Si ce sa vezi, si eu am fost parasit de femeia cu care voiam sa imi intemeiez o familie. Si chiar daca eu am luat-o cu un copil pe care taica-sau nu il cauta.

Cu toate astea, si eu mi-am pierdut si ultima speranta.

| LiviuBz93 a răspuns:

Buna.trebuie sa îți crești stima de sine.nubeste greu.ds mi un mesaj pe tik tok liviubz93 tik tok ul meu.trebuie sabiti recapeți încrederea în tine.clar:majoritatea se gândesc la sex..nu ii interesează o familie