Ai fi mult mai fericita daca ai alege pe viitor sa respecți planul Creatorului si sa nu mai faci sex fara casatorie. Riscul de sarcina si cu prezrevariv e 1%, ca pot avea loc scurgeti inpercepribile pe langa si nu îți poate garanta nimeni ca nu pici la partea cu 1 % sau ca prezervativele nu se rup(asa ne-am pomenit si noi cu fiul nostru cel mic de 7 ani, sotul meu a zis ca ar trebui sa ii chemăm de nasi pe cei de la durex), dar măcar am avut alături un bărbat adevarat, dedicat sa fie și tatăl copiilor neprogamati. Dumnezeu nu binecuvâneaza sexul fara casatorie, nu dorește ca femeile sa treacă lunar prin acest stres. Pastila de dupa daca ucide un bebeluș deja conceput asta e crima, înaintea lui Dumnezeu e la fel de grav ca și cum ai omori un copil născut deja, si apar apoi depresii, coșmaruri aparent inexplicabile. E bine sa stii ca in general efectul inceperii vieții sexuale asupra femeilor e ca se leagă mai mult emotional berbatul respectiv in timp ce bărbaților le scade atractia, testosteronul. De n ori am citit pe TPU, iubita mea era virgina dar acum nu ma mai simt atras de ea. Sexul fara casatorie pune un zid de vinovăție, mustrari de constiinta intre parteneri, pacatul curviei nu unește pe nimeni și nu aduce fericire pe termen lung in viata nimănui.
Ai luat pastila fix degeaba, și fix asta o să ducă la o oarecare dereglare a c.m.