| Ioana980i a întrebat:

Am avut primul contact sexual cu prietenul meu, amândoi suntem virgini. Am folosit prezervativ de la început, dar lui îi erau puțin mici (Durex), a încercat mai multe până a găsit unul cât de cât ok. După fiecare schimbare, se ștergea pe penis și pe mâini cu șervețele. Nu a fost penetrare completă, doar capul penisului intra foarte puțin și doar pentru câteva momente, pentru că nu statea și ieșea des. mai bine spus nici nu voia sa între, era ca un zid intrarea, intra f puțin varful apoi nu mai mergea. O singură dată, când eram pe burtă, a intrat un pic mai mult, dar tot ieșea, nu a fost o penetrare reală consider eu.Nu a avut ejaculare în mine, tot timpul a avut prezervativ, pe care l-a scos doar la final. Nu ne-am uitat imediat dacă a curs ceva, dar câteva ore mai târziu le-am verificat pe toate cu apă și niciunul nu era spart. Totuși, ne e frică să nu fi curs ceva pe la bază, pentru că erau cam strâmte.
El a mai băgat degetele în mine și înainte și după, dar nu era ud, nu avea lichid pe ele și nu și le băgase imediat la penis, ci după ceva timp. Totul s-a întâmplat pe 14 iulie dimineața, iar eu am luat EllaOne în aceeași zi, pe la miezul nopții. De obicei am menstruație neregulată, deci mi-e teamă că nu o să-mi vină și o să intru în panică.
Credeți că există risc de sarcină real? Sau mă panichez degeaba?
Mi e foarte frica

2 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai fi mult mai fericita daca ai alege pe viitor sa respecți planul Creatorului si sa nu mai faci sex fara casatorie. Riscul de sarcina si cu prezrevariv e 1%, ca pot avea loc scurgeti inpercepribile pe langa si nu îți poate garanta nimeni ca nu pici la partea cu 1 % sau ca prezervativele nu se rup(asa ne-am pomenit si noi cu fiul nostru cel mic de 7 ani, sotul meu a zis ca ar trebui sa ii chemăm de nasi pe cei de la durex), dar măcar am avut alături un bărbat adevarat, dedicat sa fie și tatăl copiilor neprogamati. Dumnezeu nu binecuvâneaza sexul fara casatorie, nu dorește ca femeile sa treacă lunar prin acest stres. Pastila de dupa daca ucide un bebeluș deja conceput asta e crima, înaintea lui Dumnezeu e la fel de grav ca și cum ai omori un copil născut deja, si apar apoi depresii, coșmaruri aparent inexplicabile. E bine sa stii ca in general efectul inceperii vieții sexuale asupra femeilor e ca se leagă mai mult emotional berbatul respectiv in timp ce bărbaților le scade atractia, testosteronul. De n ori am citit pe TPU, iubita mea era virgina dar acum nu ma mai simt atras de ea. Sexul fara casatorie pune un zid de vinovăție, mustrari de constiinta intre parteneri, pacatul curviei nu unește pe nimeni și nu aduce fericire pe termen lung in viata nimănui.

| mihai69 a răspuns:

Ai luat pastila fix degeaba, și fix asta o să ducă la o oarecare dereglare a c.m.

| Ioana980i explică (pentru mihai69):

Știu ca o sa întârzie. Eu vreau sa ma asigur ca nu se întâmplă nimic, de asta am luat o

| mihai69 a răspuns (pentru Ioana980i):

Stai calmă, e imposibil. Era și fără.