Incercarea,moarte n-are![]()
Daca vrea baiatul arata-i ca nu esti 'usoara' ii pui ocnditii
la inceput asa sa nu creada ca se joaca cu tine,vrei sa ma iei in brate-sa nu mai aud de fumat! punct. vrei o relatie sau ceva mai mult decat o prietenie(comunicare mai des)-iti lasi gasca, i daca va accepta ar merge simplu o relatie! totul va veni de la sine trebuie doar sa ii arati ca nu esti usoara daca vrea sa te ia in brate si nu tia promis asta nu il lasi! si dk mai auzi nu te avanta sa tii la el, a il iubesti dupa aia
succes
Funda?![]()
te pup si ai grija:*
Daca se lasa de fumat si de "gasca",poti sa fii cu el, numai ca trebuie sa ai grija, pentru ca el a fost un baiat "obraznic".
Sa stii ca orice om se poate schimba daca se indragosteste :-)
Iti spun din proprie experienta :-)
Deci sa nu ti fie frica,daca tie iti place de el si lui de tine, poti incerca pentru ca nu stii niciodata ce va iesi, poate iesi ceva foarte frumos
Daca el va tine cu adevarat cu timpul la tine se va schimba pentru tine si va deveni un om mai bun.vei vedea :-)
Nu crede in general primele cuvinte ale baietiilor.MAi ales cand e vorba de fumat. Poate iti zice el ca se lasa, dar nu o sa poata.E gasca lui care o sa il determine mereu sa fumeze, sa ia parte la actiunile grupului.
Eu cred ca e ok. Daca se lasa de fumat pentru tinee e clar ca te iubestee deja.si nu cred ca ai vre`un motiv sa nu fii cu el.adica ce daca el sta iintr`un "grup" cu niste baieti mai "rai" nu inseamna ca nu te poti intalnii cu el fara "gasca" sau ca vei deveni si tu "rea"
deci da`i drumu.