| mirunaaa96 a întrebat:

Am facut-o, m-am despartit de prietenul meu pentru ca nu mai suportam situatia. Azi dimineata m-am dus la scoala o ora si m-am intalnit cu o prietena, era foarte cald afara si am zis ca mergem la strand. Pe la 12 am ajuns acolo cand am inceput sa primesc mesaje de la fostul prieten " neata,pupi. ", " de ce nu raspunzi?", " esti la strand? happy". Nu i-am raspuns la niciunu si mi-am inchis telefonul. Dupa o ora si ceva a venit ambulanta dupa mine la strand si i-am zis la fata aia sa il sune si sa ii spuna ca il sun eu cand o sa pot. Cand l-am sunat a inceput cu faze penale si mi-a zis ca ce am facut l-a deranjat foarte tare, ca pentru faza asta eu am terminat-o definitiv cu el, ca diseara merge si el la strand cu fete, ca eu aveam in cap strandu de cand m-am despartit de el. Ma simt asa aiurea, nu stiu ce sa fac. Imi spunea in continuu ca o sa imi para rau si ca sa ma pregatesc ca ma asteapta multe.

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Penibil, in toata splendoarea cuvantului.

| Ezeru a răspuns:

Vrea sa faca pe interesantul. Poate nu e persoana potrivita. Daca ii pasa il interesa starea ta. Ar trebui sa te gandesti bine daca el este persoana potrivita pentru tine si daca te face atat de fericita pe cat sperai.

| Artemisia a răspuns:

Ignora toate astea, stii bine, cainele care latra nu musca, nu pune la suflet absolut nimic. Incepeti noua ta viata de libertate!

Răspuns utilizator avertizat
| wildthing a răspuns (pentru Adminiiimistergraspunsurile):

Bineinteles happy

| Miauti a răspuns:

Yee perecere de despartire. Oricum ata timp cat un baiat nu si respecta partenera nu se numeste barbat.

Partenerul mai trebuie sa dea libertate fetei, deoarece cateodata fata mai discuta chestii feminine cu prietena sa, ceea ce un baiat ni tr sa casca urechile la discutiile acestea.
Acum ce sa faci asta e viata, daca fostul tau e inteligent ti ar da libertate de alegere, daca e prost te ameninta.

Acum sincer e si vina voastra, daca alegeti baieti smecheri si sexosi si nu va ganditi si la altceva.
Asta e punctul meu de vedere.

| mirunaaa96 explică (pentru Adminiiimistergraspunsurile):

Asa ziceam si eu, suntem de acord :**

| jocens a răspuns:

Esti ciudata!

| Danysan a răspuns:

Baietii care ameninta sunt niste ratati.Pe de alta parte e posibil sa mai tina la tine de vreme ce te mai cauta.Ideal ar fi sa vb fata in fata nu prin intermediari.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mi se pare totul deplasat! De ce ai mai vobit cu el daca ai terminat.o? Nu trebuia sa mai vorbesti nimic cu asa un dobitoc. Si data viitoare, casca mai bine ochii atunci cand iti alegi iubitul.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cum adica a venit ambulanta?

Tu l-ai anuntat pe el ca v-ati despartit sau ai luat hotararea asta si nu te-ai mai deranjat sa-i spui si lui?