Las-o impace ca e doar o minora si habar n-are sa iubeasca iar tu mai rabda si vei prinde experienta cu anii ca mistoul nu e bun la nimic.
Pai vezi dca te mai place si atunci poti sa mai incerci
si oricum oameni care se tachineaza se iubesc.
Cauta-ti pe alta, mai sunt fete nu e singura...sigur o sa iti gasesti pe alocineva.
Uite ce zic eu: daca tii mult mult la ea du-te si incearca sa ii vorbesti in priva.Fi calm si vorbeste-i din suflet, incercand sa mai salvezi ceva din relatie.Cine poate stii. Poate se mai poate, poate nu. Daca ea te va iubi se va intoarce la tine.Garantez ca fetelor le plac foarte mult baietii sinceri si cu un aer inocent.Iar cu trecutu` la alta "fata" eu zic sa nu. Fetele nu sunt de imprumut, si noi avem sentimente, si mai mult ne simtit ca niste carpe cand suntem ignorate de cel pe care il iubim si pentru care am face totul.Bafta :*.Sa ne tii la curent!
Fi Barbat ba, nu ca da si ca poate si ca pot si ca nu pot
In viata nu trebuie sa te dai batut daca simti ca vrei ceva atunci dai bataie
Du-te la ea si spune-i ce simti.
ACuma sincer ai ceva de pierdut?
Deci zici ca e clasa a9a nu? Pai incercati sa vorbiti poate se rezolva ceva.Am trecut si eu peste asa ceva dar ne-am impacat si inca suntem impreuna de 2 ani Stii cum se zice : Incercarea moarte n-are deci. Daca nu vei reusi nimic. imi pare rau de tine dar vei trecei mai departe nu ai ce face. Pupici :*
Frate are 9 ANIIIIIIIIIIII!
eu la 9 ani ma jucam inca cu papusile.
Ma baiatule lasa copilu impace.