| vikirikimiki08 a întrebat:

Am nevoie de un sfat sincer. Ideea este ca in urma cu ceva timp am inceput sa vorbesc cu un baiat de langa un oras vecin, intr-un final ne-am vazut de cateva ori si in cele din urma s-a ajuns sa avem si momente intime. Doar ca el la momentul respectiv a fost foarte ok cu mine.a pregatit pana si cina si in tot acest timp m'a lua in brate, saruta si la actul in sine a fost pasional, a pus suflet in tot. Apoi cand am fost sa dormim el m-a luat in brate si de dimineata mi-a pregatit cafeluta. Ba chiar imi zicea sa imi iau papuci de casa ca sa nu stau cu picioarele goale pe gresie ca sa nu racesc si m-a intrebat daca mai vreau sa facem sex si alta data. Plus ca atunci cand am plecat de la el a dat mesaj daca am ajuns cu bine acasa. Credeti ca este ok ca un baiat sa puna asa suflet cand are relatii intime cu o fata ce o stie de ceva timp? Mai departe..nu stiu ce sa fac.voi ce ma sfatuiti?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Macar a plătit bine?

| vikirikimiki08 explică (pentru RAY):

A facut treaba buna.

| RAY a răspuns (pentru vikirikimiki08):

Las că e bine fata

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru sex pe gratis, oricine interesat s-ar comporta dragut cu tine, fara sa aiba sentimente, doar strict sex.

Tu ce vrei de la viata?
Doar sa ai sex azi cu unul si maine cu altul, sau vrei o relatie sentimentala?

| mihai69 a răspuns:

Pentru un om bine crescut, da - e perfect normal.
Pe viitor... te descurci tu. Zi după zi.

| andrey69 a răspuns:

Astea sunt semnele clare ca te place si vrea ceva serios cu tine si pare sa nu fie doar o aventura.

| Anonim4505800000 a răspuns:

De ce n-ar fi ok? Mai departe, faci ceea ce simți. Ce sfaturi vrei să-ți dăm? Dacă îți place de el, continuă să te vezi cu el, dacă nu nu, I don't give a f***. Who cares?

| vikirikimiki08 explică (pentru Anonim4505800000):

Nu ma asteptam sa puna atat de mult suflet doar pentru o seara de sex. Sincer ma asteptam sa se poarte cu mine fix la fel ca una pe care o plateste.

| Anonim4505800000 a răspuns (pentru vikirikimiki08):

Interesant

| Ihatecensorshiplmao a răspuns:

Holyyyy. Keeper! E husband material. E puțin cam ciudat la „m-a întrebat dacă mai vrem să facem sex și altă dată." nu prea aș întreba asta. My opinion.

| Elaz78 a răspuns (pentru Ihatecensorshiplmao):

Da, din toată întrebarea mi-a rămas chestia asta…
e contrar a tot ce a făcut… nu se întreabă…
partea cu sexul vine de la sine, o inviți la un film la tine sau să cinați dar nu la sex…