| MissyCrissy_4502 a întrebat:

Am o dilema : e gresit ca m-am indragostit de un baiat de 16 ani, cand eu am 20? in prezent, avem o relatie si e asa frumoasa >8-si el e cel mai bun si pur lucru din viata mea... Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Nu. De ce crezi ca sr fi ceva gresit? Dragostea este cel mai bun si pur lucru cum spuneai si tu si nu are varsta. Fiti fericiti, si iubiti-va, nu conteaza gura lumii.

20 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cat merge bine, bucurati-va unul de altul, lucrurile merg de la sine. Forta unei relatii se masoara prin greutatile depasite, nu prin entuziasmul de la inceput. Cand apar momente dificile vei vedea daca e atat de matur pe cat crezi, oricat ti-ar parea tie - un baiat de 16 ani e un baiat de 16 ani - asa ca acum poate il vezi mai matur decat e el in realitate, si sa nu-l judeci prea aspru daca n-o sa tina mereu pasul cu asteptarile tale.

| Narcis2007 a răspuns:

Cam ciudat...nu pot sa spun ca e gresit da nu va iesi nimic...

| Alex0194 a răspuns:

Uauuu. de fete cu baieti mai mari (asa diferenta de varsta) am mai auzit dar fata cu baiat asa mic n-am mai auzit; insa vezi ca la 16 nu stiu cat de indragostit e de tine ci de felul in care arati sau ma rog nu stiu, oricum bravo voua.

| LiveYourLife a răspuns:

Nu conteaza varsta atunci cand iubesti
daca pe tine nu te deranjeaza atunci totul e okwinking

| niki a răspuns:

Ca esti nebuna! e MINOR! nu mai sunt baieti majori prin Romania si ai apelat la minori? esti constient ca e chiar si impotriva legii? ca sa nu mai spun de moralitate...lasa-l sa mai creasca si nu profita de inocenta lui, cand va fi major e altceva, diferenta de varsta nu conteaza dar minor...mi se pare prea mult!

| niki a răspuns:

El are 16 si tu 20, dar tu esti copilu in relatia asta? voi stiti, dar e ilegal, imoral si tot ce vrei. cand el va avea 18 poate sa se cupleze cu cine vrea, pentru ca intr-adevar diferenta de varsta nu conteaza dar ce dzeu e minor...tu ai 20! mi se pare ciudat sa vrei sau sa ai o relatie cu un minor la varsta ta!

| LifeInColors a răspuns:

Nu, dragostea nu tine de varsta. Mult succes in relatie:*

| deyu1998 a răspuns:

De ce sa fie gresit?

Dragostea nu are varsta! :X

Sa va iubitiiiiiiiiii; x

| EllyFMS a răspuns:

Ma, in afara faptului ca e minor si tu poti intra la corupere de minori, nu e nimic gresit, atata timp cat va iubiti e super ok, ca bbanuiesc ca nu se duce el sau parintii lui la politie sa faca plangere.Deci e super ok.

Dar stau si ma intreb, daca intrebarea asta era pusa de un baiat, de ce oare toata lumea sarea cu gura ca e prea mica si ca nu e ok si poate ar fi mai bine sa se desparta si etc etc etcthinking

| MadnessCaffe a răspuns:

De ce sa fie gresit? Mie mi se pare totul normal. Daca va intelegeti si va iubiti ce conteaza? happy

| pitcrv a răspuns:

Nu, conteaza daca voi va iubiti, asta e cel mai important lucru

| MissyCrissy_4502 explică:

In primul rand, el.la 16 ani ai lui e mult mai resposabil si mai matur ca mine.eu sunt copilul in relatia asta si,in ceea ce priveste faza cu ilegalitatea, aflati ca sora lui, care imi e si cea mai buna prietena si mama lui sunt de acordbig grin

Nu cred ca sarea nimeni cu gura ca e prea mica...am avut si eu o relatie cu un tip de 22 cand aveam 16 ani si toata lumea imi zicea sa tin de el.ca e de treaba...

Poate e imoral,ilegal,indecent, dar asta simt si atunci cand nu sunt cu el, simt un gol un stomac...si dk el, cand o sa faca 18 ani,o sa simta nevoia sa se culepze cu altcineva, nu il pot opri. In ceea ce priveste sentimentele lui, doar el le stie.

Răspuns utilizator avertizat
| afrodyta a răspuns:

Buna.Sa stii ca baietilor le plac fetele mai mari decat ei deoarece sunt mai mature si le place la persoana de lanaga ei sa fie matura.Nu este nimic in neregula.Stii vorba aia:"Dragostea nu are varta". Mult succes in continuare!

| mousemagic a răspuns:

De ce sa fie ilegal daca el e de acord?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai gresit ca nimic daca voi 2 va iubiti nimic nu mai conteaza... daca e vb despre ce spune lumea sa nu va pese...la urma urmei voi trebuie sa fiti fericitwinking numai bine happy

| pimp6427 a răspuns:

Ce are eu umblam in a 8a cu una de a 10a si ea nu avea nimic impotriva.Mergi inainte daca tii la el, nu conteaza parerea altora.

| victor4596_6946 a răspuns:

Nu ai gresit deloc
si eu sunt cu o fata cu 2 ani jumate mai mare