| biutza1997 a întrebat:

Am o intrebare sper sa ma ajutati dau funda. vreau sa-mi raspundeti la o intrebare este posibil ca un baiat sa zica asta: "vreau sa-ti dau o sansa pe viitor pentru ca cu toate cu care am fost nu am stat mult si nu vreau sa te ranesc" credeti ca aceasta fraza poate fi adevarata si ar trebui sa am incredere in acel baiat?

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Sfatul meu este să accepţi că nu e pentru tine. Nu tu pentru el, ci el pentru tine! Sper că înţelegi la ce mă refer.
Ştiu că eşti conştientă de faptul că nu va fi nimic serios între voi doi, tocmai de accea nu are rost să te implici şi să te laşi dusă de val.
Nu te va respecta şi vei suferi. Mai bine renunţi acum cand ţi-e uşor, altfel o să fie prea târziu să dai inapoi.

19 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate fi adevarata dar nu iti face prea multe sperante

| biutza1997 explică (pentru mona):

De ce sa nu imi fac? sad

Răspuns utilizator avertizat
| PeleuMirunaNicoleta a răspuns:

Da,dar asta conteaza de tine daca tu ai incredere si crezi ca merita si el o sansa...Eu as zice ca da dar stii cum se zice!''Ascultati INIMA''laughing

| biutza1997 explică (pentru PeleuMirunaNicoleta):

Asta e si problema ca eu sunt indragostita de el imi place de el si lui ii place dar el zice ca nu e pregatit pentru o relatie de lunga durata si pana se va gandi sa fie cu mine nu o sa fie cu nimeni sau o sa fie numai de distractie cu altcineva si o sa ne mai intalnim si restul zice ca nu vrea sa ma raneasca pentru ca tine la mine dar nu e pregatit ce sa fac sa il cred?

| mona a răspuns (pentru biutza1997):

,,vrea sa-ti de a o sansa pe viitor,, ..deci acum nu se implica intr-o relatie pentru ca chiar el ti-a zis ca nu poate sta mult cu o fata, dar gandeste-te ca poate sa treaca luni sau ani de zile pana ce hotareste el cand vrea sa inceapa o relatie

| PeleuMirunaNicoleta a răspuns (pentru biutza1997):

Eu zic sa ii dai totusi o sansa pentru ca unii baieti chiar meritahappy

| biutza1997 explică (pentru PeleuMirunaNicoleta):

Mersi de sfat :*

| MadyHas a răspuns:

Fiecare meritam o a 2a sansa.La cat am geresit in fata lui D-zeu si de fiecare data ne iarta.Asa ar trebui sa facem si noi, sa ne iertam intre noi, sa fim mai intelegatori.Dar nu prea multe sanse sa ii ofere sau sa ii oferi ca vi se urca la cap si gresiti de fiecare data cand aveti ocazia.Ca doar ma iarta prostu/proasta de fiecare data.Asta nu e relatie daca se intampla asa

| biutza1997 explică (pentru MadyHas):

Si atunci ce imi zici sa fac sa ii dau o sansa ar fi prima nu de alta?

| h3r a răspuns:

Şi până atunci, când se presupune că îţi va da o şansă, te-ai întrebat cu câte fete ar avea relaţii? Sună cam un fel de a-5a roată de la căruţă.
Ai puţină demnitate. Acceptă că nu vrea şi nici n-o să vrea o relaţie cu tine. Dacă într-adevăr vroia ceva, accepta acum. Aşa cum face şi cu celălalte.

| MadyHas a răspuns (pentru biutza1997):

Pana la urma care cui ii da sansa? Tu lui sau el tie?

| biutza1997 explică (pentru h3r):

Dar nu stiu daca pot face asta deoarece mi-a zis ca el nu vrea relatii stabile acum vrea o relatie stabila cu mine dar nu acum cu fetele cu care o sa fie daca o sa fie o sa fie numai asa de asta nu stiu ce sa fac si a zis ca nu vrea sa ma faca sa sufar daca o sa ne despartim

| tinasong a răspuns:

Poate fi adevarata, si nu te supara dar poate a vrut sa te refuze si sa nu te raneasca. nu o lua personal, poate sunt alti baietii care te plac iar tu nu ii observi.

| Vix999 a răspuns:

Este o foarte mare abureala.

| Necunoscut112 a răspuns:

El poate sa zica orice...

| monycutzza a răspuns:

Pai nu stiu ce sa sp, tu il cunosti mai bine.

| PreciousSoul a răspuns (pentru PeleuMirunaNicoleta):

Inima... e proasta! In cazul meu, alege gresit mereu...

| madyddd a răspuns:

Băăăiii, copii, ce stiti voi despre "dragoste" si "suferinta" la 14 ani?!