Pai in primul rand cand esti beata nu prea constientizezi ce faci.el e un tip care daca era putin mai beata te ****a.scuze de exprimare dar asa e.mie mi se pare ca il placi degeaba.simplu nu te mai ascunzi. daca va spune ceva poate fi acuzat de viol.fi tate in fata lui
Eu constientizam ce faceam.si i-am spus si eu lui k stiu ce fac.si nu ma las asa usor.si oricum si el o zis ca nu are ce sa imi faca mai ales in locul ala.dar o fost cv neobisnuit pentru mine.si nu stiu ce sa fac acum.
Vorbeste cu el.trebuie sa vorbiti atat.
Si ce pot sa ii spun? cu ce sa incep? nu e nimic de vorbit.de aflat nu o sa afle nimeni.dar e vorba ca ma simt prost si asta este tot.nu imi pare nici rau.dar nu ma asteptam la asta. vroiam sa fie doar un sarut.dar bine ca nu a fost mai mult, nici nu avea cum sa fie mai mult
Eu cred ca ar fi cel mai bine sa incerci sa treci peste. sa uiti evenimentu. Atat timp cat amandoi va tineti de cuvant.cel mai bine e sa. Ai grija cand mai bei sa nu te imbeti prea tare si dupa sa faci ceva ce ai regreta dupa.
Da,dar am momente cand regret ce am facut, si am momente cand ma bucur ca am avut ocazia sa fac asta... spune-mi ce sa fac acum...ne e rusine la aman2 sa ne uitam unu la altu in ochi.
Vorbeste cu el intr-o zi da sa fiti singuri si vorbeste despre asta si spune-i ca vrei ca uitati amandoi totul.sigur va fi de acord. vorbeste cu el
Oricum odata ce a spus el primul sa jur ca nu o sa afle nimeni,adica a vrut sa spuna ca a facut asta pentru mine ca eu am vrut prima sa il sarut, adica m-a facut pe mine sa ma simt bine, sa nu imi dea bass.
Vezi ca exista si "iubiri"din astea trecatoare. Atat timp cat amandoi va tineti de cuvant si nu spuneti nimic, nu vad de ce te-ai ascunde. Indiferent de starea in care erai, a fost un simplu sarut. Cand el ti-a ridicat maieul si ai spus "NU", ai dat dovada de constientizare maxima:* Deci... fara girji treci peste.
Da,ai dreptate, multumesc, chiar am nevoie de incurajari.:*