anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema.acum cam 5 zile.am fost la discoteca.si am baut cam mult.si asa am avut ocazia sa sarut un baiat care imi place de f mult timp si nu am avut ocazia sa ii arat.noi am vb mult pe mess la inceput cand am inceput sa il plac.era altcumva.eram atat de beata dar constietizam ce faceam. l am luat de mana si am iesit afara, i am spus ca vreau sa fac ceva si m am intins spre el. el o zis stai nu aici.si am fost in spatele clubului unde era f pustiu si nu ne putea vede nimeni... l am sarutat. apoi nu imi mai amintesc prea bine da stiu ca mi-a ridicat maieul si am spus ca nu.in tot acest timp tineam ochii inchisi si nu stiu de celaughing, si el mi o ridicat maieul m a lins pe abdomen m a pupat pe umar apoi nu stiu cum a facut si si a scos p. am spus ca nu vreau nimic sunt virgina si sunt si pe stop si nu ai ce sa imi faci. o spus oricum ce pot sa -ti fac acum aici.si i am zis nu stiu oricum nu ai cum.si o zis sa pun mana am zis ca nu. o insistat si tot nu am vrut am atins putin din greseala.si m o intrebat cat mai vreau sa raman asa adica virgina si am zis ca nu stiu.si am mai stat putin acolo i ar apoi am zis ca ar trebui sa intram.acum nu stiu cum sa ma comport la scoala.am evitat cat s o putut sa ma vada.ma simt f prost adica is foarte rusinata.la scoala nici nu ies din clasa.si am uitat sa spun k m o rugat sa jur ca nu afla nimeni.am spus bine jur dar jura si tu. ce ar trebui sa fac acum? sa ma tot ascund? faza este ca nici el nu era beat ca l-am intrebat daca o baut si a spus ca nu.

Răspuns Câştigător
| Cosmina_1720 a răspuns:

Pai in primul rand cand esti beata nu prea constientizezi ce faci.el e un tip care daca era putin mai beata te ****a.scuze de exprimare dar asa e.mie mi se pare ca il placi degeaba.simplu nu te mai ascunzi. daca va spune ceva poate fi acuzat de viol.fi tate in fata lui

9 răspunsuri:
| Zumm a răspuns:

Eu cred ca ar fi cel mai bine sa incerci sa treci peste. sa uiti evenimentu. Atat timp cat amandoi va tineti de cuvant.cel mai bine e sa. Ai grija cand mai bei sa nu te imbeti prea tare si dupa sa faci ceva ce ai regreta dupa.tongue

| Emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Da,dar am momente cand regret ce am facut, si am momente cand ma bucur ca am avut ocazia sa fac asta... spune-mi ce sa fac acum...ne e rusine la aman2 sa ne uitam unu la altu in ochi.

| Emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Cosmina_1720):

Eu constientizam ce faceam.si i-am spus si eu lui k stiu ce fac.si nu ma las asa usor.si oricum si el o zis ca nu are ce sa imi faca mai ales in locul ala.dar o fost cv neobisnuit pentru mine.si nu stiu ce sa fac acum.

| Cosmina_1720 a răspuns (pentru Emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa):

Vorbeste cu el intr-o zi da sa fiti singuri si vorbeste despre asta si spune-i ca vrei ca uitati amandoi totul.sigur va fi de acord. vorbeste cu el

| Emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Cosmina_1720):

Oricum odata ce a spus el primul sa jur ca nu o sa afle nimeni,adica a vrut sa spuna ca a facut asta pentru mine ca eu am vrut prima sa il sarut, adica m-a facut pe mine sa ma simt bine, sa nu imi dea bass.

| Cosmina_1720 a răspuns (pentru Emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa):

Vorbeste cu el.trebuie sa vorbiti atat.

Si ce pot sa ii spun? cu ce sa incep? nu e nimic de vorbit.de aflat nu o sa afle nimeni.dar e vorba ca ma simt prost si asta este tot.nu imi pare nici rau.dar nu ma asteptam la asta. vroiam sa fie doar un sarut.dar bine ca nu a fost mai mult, nici nu avea cum sa fie mai mult

| raloocsz a răspuns:

Vezi ca exista si "iubiri"din astea trecatoare. Atat timp cat amandoi va tineti de cuvant si nu spuneti nimic, nu vad de ce te-ai ascunde. Indiferent de starea in care erai, a fost un simplu sarut. Cand el ti-a ridicat maieul si ai spus "NU", ai dat dovada de constientizare maxima:* Deci... fara girji treci peste.

| Emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru raloocsz):

Da,ai dreptate, multumesc, chiar am nevoie de incurajari.:*