Cauta sa fii bine si, daca veti fi impreuna, sa fiti bine.
Nu-l lasa sa fie foarte sigur de tine, pana nu esti si tu foarte sigura de el, inainteaza incet.
Probabil ai fost foarte dezamagita de relatiile pe care le-ai avut si ti-au adus mai mult rau decat bine,de unde si reactia ta de respingere.
Ca acum ai gasit un baiat de care ai putea sa te indragostesti,ar trebui sa fii foarte atenta,in primul rand cu tine.
Analizeaza foarte bine ceea ce simti si cauta sa intelegi daca nu cumva te atrag la el aceleasi lucruri care te-au atras si in trecut,cand relatiile tale au fost dezastruoase,ar fi o greseala din start sa intri din nou intr-o situatie identica.
Pe urma,cauta sa-l cunosti cat mai bine,fara sa te implici prea mult,pentru ca daca din start vrei sa-l schimbi,inseamna ca lucrurile nu stau atat de bine cum spui.
Nu are cum sa fie tot ceea ce vrei si sa iti doresti sa-l si schimbi.
Vezi ce prieteni are,ce anume defineste acest caracter de "golan" al lui si nu accepta nimic,pana nu intelegi ca esenta e buna,doar anturajul l-a stricat,iar tu ai fi o prezenta benefica in viata lui.
Cand te indragostesti de cineva,il accepti exact asa cum e,nu pleci de la ideea ca vrei sa-l schimbi,inseamna ca de fapt,iti doresti o alta persoana,nu pe cel care il ai in fata ta!
Accepta-l asa cum este,daca il vrei si fii dispusa la orice sacrificiu,din moment ce consideri ca merita, dar nu cauta sa-i schimbi viata, ca sa te indragostesti de el, nu e vinovat cu nimic baiatul asta.
Reflecteaza la ce ti-am spus si daca nu te poti angaja in asa ceva, renunta.
Ca sa nu fii ranita din nou.
Sunt dispusa sa il accept asa cum e, dar mai putin cu probleme de infidelitate. Vreau sa fiu cu el, dar faptul ca e golan ma pune pe ganduri. O sa fac toate lucrurile fara sa ma grabesc, ca sa stiu daca e o alegere buna. Multumesc pentru sfat
Cauta sa fii bine si, daca veti fi impreuna, sa fiti bine.
Nu-l lasa sa fie foarte sigur de tine, pana nu esti si tu foarte sigura de el, inainteaza incet.
Nu stiu dar sunt de parere ca omul cat traieste e dator sa incerce, nu conteaza cat de greu sau rau pare.
Cand te implici intr-o relatie, sa nu dai din prima drumul la sentimente, fii moderata si precauta.Asta cu schimbatul e cam nasoala, de ce sa-l schimbi daca tu te-ai indragostit de el asa cum este el, nu de proiectia ideala pe care i-ai creat-o tu in imaginatia ta.
Oamenii nu se schimba asa din senin.
Baiatul asta necesita multa munca si rabdare din partea ta.
Daca esti dispusa sa joci cartea asta, baga-te. Daca nu, nu.
Sa nu iti faci impresia ca daca te combini tu cu el gata, de a doua zi e alt om pentru ca te iubeste si se schimba pentru tine. Asa ceva nu exista.
Poti incerca dar da-i cate putin. Nu te arunca din prima. Spune-i ca intai vrei sa-l cunosti, sa socializati, sa iesiti etc. Tine-l in suspans.
Daca esti deja initiata in ale sexului poti sa faci sex cu el dar sa ii arati ca pe tine nu te leaga asta de el. Adica, ca nu esti picata in freza acum ca ai facut sex cu el. Daca nu te cauta dupa, sa nu te puna naiba sa il cauti tu. Niciodata nu trebuie sa fii tu cea care trage de el.
Cu golanasii trebuie mana de fier si atitudine de diva.Si multa intelegere si iubire, caldura sufleteasca si incredere.
Vrea sa intre in pat cu tine.
Dupa, o sa isi revina la vechile obiceiuri
Nu ai de unde sti.pe mine m-a schimbat o fata....bine m-a schimbat "acea fata"
Acea fata este una dintre cele multe. In functie de cate au fost, imparte la numarul lor si inmulteste cu o suta. Din toate astea, cat rezulta probabilitatea sa fii fost cea mai buna alegere de la inceput?
Algoritmul iubirii?
Asa este. Nu ai de unde stii. Asa ca mergi pe probabilitatea cea mai mare.
De exemplu: cand treci strada nu ai de unde sa stii ca nu o sa te pocneasca vreo masina sau vreun meteorit. Si totusi o treci. Nu stiu daca este semn de eroism sau de prostie. Doar pur si simplu te ghidezi dupa probabilitati. Acelasi lucru este si aici.
Algoritmul iubirii, poate e prea mult spus. Dar pattern nu ar fi un cuvant prea departe de realitate.
Faptul ca ti-ai propus sa fi mai atenta cu sentimentele in relatii e foarte bine, pentru ca asta te ajuta sa nu te arunci cu capul si sa te protejezi de eventuale suferinte. E foarte greu sa-ti tii sentimentele in frau, e bine totusi sa cunosti cat de cat persoana respectiva inainte de a incepe o relatie. Increderea e printre primele lucruri care apare, trebuie sa ai incredere in persoana de langa tine ca sa poti sa-ti dai drumul sentimentelor. Indragostita esti vulnerabila iar baiatul daca este unul pervers sau se joaca, te poate ranii foarte usor. Uite care e treaba cu golanii...un baiat golan, va ramane toata viata golan, poate nu la modul de cum era la inceput. Da, se poate schimba pe moment, un timp, renunta, insa tot la viata lui se va intoarce. Nu zic ca poate nu o sa-ti fie bine cu el, insa trebuie sa fi constienta ca poate la un moment dat, el poate revenii la cum era, ce facea, iar tu vei suferii, sau poate vei fi dispusa sa-l accepti asa cum este. Vorbesc doar ipotetic, ca nu stiu cum e el, poate se va schimba, nu stiu. Tu oricum fa ce simti, insa nu pune prea mult suflet, fi mai rezervata. (scuze repetarea cu "poate")
"nu stiu ce sa fac", "mi-am propus", "sunt foarte confuza"... intrebi si apoi gindesti? parca esti un copil care a ajuns in mijlocul pustiului si nu stie ce sa faca sa strige dupa ajutor sau sa plinga?