| dydyyyy a întrebat:

Am o problema mare spun eu.sunt cu prietenul meu de 3 ani iar amicul lui e innebunit dupa mine imi spune ca ar face orice sa fie cu mine, avand si ella randul lui o relatie de 8 ani.ma tine asa de 2 ani mereu imi face complimente ii spune si prietenului meu ca sunt superba ca e norocos ca ma are.

astazi parca a innebunit de tot.eu i-am explicat ca nu pot sa fac trebuie asta pentru ca il iubesc pe prietenul meu si nu as putea sa il insel cu cel mai bun prieten al lui indiferenht ce s-ar intampla.

imi e frica sa ii spun prietenului meu ca nu ma lasa in pace pentru ca i-am mai spus odata si a iesit urat.nu as vrea sa se certe din cauza mea.

spuneti-mi ce sa fac? ma gand ca daca ii ascund asta prietenului meyu am eu de suferit apoi

va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Foarte delicata problema.Acest prieten, te place probabil fizic foarte mult, pentru ca de iubit, nu te iubeste. Daca te-ar iubi, nu ti.ar face atata rau. Incearca sa discuti cu el, si sa-i spui ca daca nu se linisteste, il "parasti" prietenei lui. Cred ca ea este cheia.

6 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Daca i-ai spune prietenului tau, ce fel de prieten are, i-ai face un bine si l-ai scapa de un prieten fals, care vrea sa i-o traga iubitei lui.
Incearca sa-l prinzi intr-un moment de calm si explica-i situatia in linii mari, fara detalii care sa-l faca sa o ia razna de nervi.

Si sfatul meu este sa intrerupeti prietenia, pentru ca nu se bazeaza pe sinceritate si pe corectitudine.

Ala baleste cand te vede, tu incerci sa il ignori ( sper ca nu ii faci si tu avansuri.), prietena lui habar n-are langa cine sta de 8 ani, prietenul tau pica de papagal in fata lui.

Ai de ales, dar alege, pentru ca nu vad bine situatia...

| ATHOS a răspuns:

Eu cred ca singura solutie este sa stai de vorba cu prietenul tau si sa explici ce se intampla. Pentru urmarile ulterioare nu poti fi facuta responsabila.
Bafta!

| alone a răspuns:

Ignoral daca iti spune ceva dai peste nas nu mai vb cu el fal sa nu t mai placa...

| selena_5281 a răspuns:

Spune'i prietenului tau si rezolvati impreuna.
nu e prieten adevarat daca se da la tine

| uoiza a răspuns:

Draga dydyyyy ai dreptate daca nu-i spui el tot o sa descopere si o sa iasa si mai urat decat daca i-ai spune. eu te sfatuiesc sa-i zici adevarul si dca te iubeste te va asculta si nu o sa se certe! succes!

| NiKy_7124 a răspuns:

Spune-i prietenului tau repede chiar daca se cearta in orice caz mai bine ii spui ca de afla singur va certati voi doi nu ei...