Poate el nu stie cum sa vorbeasca cu tine, poate ii e rusine! NU CRED CA BAIETII POT FI IN HALU ASTA DE MITOCANI INCAT SA FIE CU UNA DOAR ASA! Daca vrei sa aflii daca te iubeste poti sa o rogi pe prietena ta cea mai buna sau pe o prietena care nu are iubit sa incerce sa se dea la el ca sa vezi si tu daca te iubeste sau nu cu adevarat. Daca el o va respinge vei sti ca el te iubeste, dar daca el o sa ii accepte favorurile atunci el nu te merita deloc! Iti dau un sfat : decat sa fi cu un baiat care sa nu te iubeasca doar de dragul de a nu fi singura, mai bine il lasi pentru ca nu o sa ai nimic de castigat decat de pierdut! O spun din proprie experienta! Sper ca te-am ajutat si sa nu te necajesti indiferent de ce s-ar intampla! Bafta!
Hei! Spune-i ce te deranjeaza in relatia voastra. Trebuie sa existe comunicare intre voi doi. Daca incepi sa-ti pui intrebari de la inceputul relatiei nu prea are sanse sa existe prea mult. Discuta cu el. E mai simplu.
Succes!
Inainte sa iti dau un sfat trebuie sa stiu:
1. Acest tip exista sau este iubitul tau imaginar?
2. De cate ori ai urmarit/citit seria Twilight?
Baiatul tau isi bate joc de tine spunandu-ti minciunele clasice pentru adormit fetite. Tu crezi ca ai o relatie cu el, dar el sigur nu gandestela fel.
Nu il mai cauta tu, lasa-l pe el sa faca asta si daca nu iti convine comportarea lui si mai ales ca sunteti abia la inceput atunci nu iti mai pierde timpul cu el