Sa iubesti pe cineva inseamna sa adori persoana acea sa iti aduca bucurie faptul ca o vezi langa tine, si sa nu o poti schimba.
Tu ai reusit sa il uti odata si sa fii cu altcineva iar el a facut la fel, deci nu dragoste implicata aicea ci doar obisnuinta.
Daca tineai la el nu il lasa-i sau nu te desparteai de el de prima oara poate in acest timp ai realizat ca e greu fara el iar acum el poate e fericit cu fata respectiva.si vrei sa ii strici fericirea daca nu e fericit sau daca gandeste la fel ca tine ca e rau fara tine iar cu fata cealalta a fost doar o aventura poate se intoarce el la tine dar ai grija acum ca "ce tie nu iti place altui nu-i face" sau "rau cu rau, rau fara rau "
Nu ati inteles treaba. Tin la el ca, pentru ca e de treaba, intre timp el a fost cu o buna prietena de-a lui, au avut o relatie de 8 luni dar nu mai sunt sanse sa se impace.Eu l-am uitat acum vreau mai mult sa ii arat altui baiat ca pot trai fara el...Si sunt mai multe...
Uite iti zic sincer din propria experienta degeaba te vei impaca cu el pentru ca iar va veti desparti si uh o sa suferi iar el daca chiar tinea la tine o lasa pe acea fata si ii raspundea prietenei tale cu da chiar vreau sa ma impac cu ea si chiar facea el primul pas... deci daca te vei impca cu el vei suferi si mai mult iti zic eu si nici nu o sa fie o relatie stabile pentru ca daca v-ati despartit o data va veti desparti iar
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa gasesti un alt baiat si sa-l uiti stiu ca vei zice ca nu pot dar daca iti vei gasi pe altul vei vedea ca si l aacesta vei tine la el
Iti zic sincer nu vreau sa te mint sati zic du-te pentru ca iti faci tie rau cel mai bine este sa-l uiti ...nu stiu gasesteti un hobby sau practica un sport de performanta nu mai asa vei putea sa-l uiti sper ca ti-am fost de folos
:*