| djcosty_7523 a întrebat:

Am o vecina buna rau si as vrea sa o fac cu ea o data dar ea e cam greu de convins nu am intrebat daca vrea dar sa o fac sa vrea fara sa o intreb e posibil?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca nu ii propui atunci nu poti sa o faci cu ea si e de proasta educatie mai ales cu vecina poate e destul de majora decat tine.

| Crisu a răspuns:

Serios? Si ce ne spui noua? Du-te si intreb-o pe ea, dar nu o sa accepte mai ales daca se lasa greuwinking.

| Narfundo a răspuns:

AA super dany! Fa-ti curaj si du-te intr-o zi la ea la usa cu 2 sticle de vin in mana. Ii spui ca vrei sa o cunosti mai bine pe un ton calm si indraznet.Incearca sa filtrezi cu ea.Gandestete in momentul in care vorbesti cu ea la aventura dintre voi".
Daca nu ai curaj sa faci astastraight face renunta. Sper ca sunteti de aceeasi varsta. Ce varsta aveti?

| Daysee a răspuns:

Sunt de ak0rd cu ''raspuns an0nim''rolling on the floor) p0rkulerolling on the floor))))))

| BubuuLinna a răspuns:

Nu ii zice direct pentru ca poate o sa se sperie laughing ia-o cu incetul si vezi ce iasa.:p funda?

| JaJe a răspuns:

Nu, esti un profitor, vrei doar sa i-o tragi (pe limbajul tau). Sigur vecina ta nu va accepta asa usor, singura ta sansa e sa te cuplezi cu ea, si sa nu te astepti ca in maxim o saptamana gata ai si facut-o laughing asteapta cel putin 3 luni sa fii cu ea, si sa ii demonstrezi ca o iubesti, si ca tii la ea... abia apoi ajungi acolo. Crede-ma, am experienta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne sa faci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat de urat poti sa gandesti! vrei sa o faci cu ea, doar asa, ca e ea buna, iar apoi ce iti propui? sa o lasi de izbeliste, nu!? daca asta ai de gand sper ca fata respectiva sa nu accepte niciodata!

| djcosty_7523 explică:

Faine raspunsuri dar daca iti pasa de orice in lumea asta o patesti rau asta am invatat pe pielea mea si acum nu prea imi pasa de orice dar nu o sa o fac nici odata cu vecina mea nu asa intentionez sa o fac. nici nu ma ganndesc

| djcosty_7523 explică:

Fratilor nu vreau sa o fac cu ea am pus intreabarea aceasta dintr-un motiv pe care nici daca fil spun nu ma credeti si nu fa canditi la prosti

| djcosty_7523 explică:

Ma cam sperie raspunsurile voastre maine ma duc la doctor ca TREMUR tot.