| Kattt96 a întrebat:

Am pus ochii pe un tip,mi se pare cute si de treababig grin
nu stiu cum sa il abordez, sa ajung macar sa pot sa il cunosc personal, nu doar de la altii.Adica sa vorbim macar odata si noi, sa facem cunostinta, eu stiu destule despre el de la altii dar nu am tupeul sa il bag in seama.Cu ce pretext,ce pot sa fac si eu?
stiti cum se zice, devine suspect pentru unii sa se bage-n seama cu sexul opus asa brusc,amical, fara sa se cunoasca de dinainte, fara sa fie ceva cei uneste.Si mie mi se intampla cu unii baieti(nu toti) si-s sceptica.Asa si el desi nu stiu ce parere are despre asta.Adica vine cineva pe care stii doar din auzite si te intreaba „buna cf" e chiar aiurea zic eu.
si mai e o problema,el stie ca acum trei ani(eram mica va dati seamaoh go on) ii spionam un prieten in special,faceam pe detectiva,aveam ciudatenii care ma faceau sa par nebuna si suspecta dar m-am schimbat.
tipul spionat a vrut sa ne faca cunostinta,iar eu am plecat brusc de acolo pentru ca eram scarba si orgolioasa laughing) asa si peste vreo trei zile daca nu ma insel a incercat sa vorbeasca cu mine prin el, amical,dar tot asa credeam ca-si bat joc de mine si le-am facut scandal,chiar si asa a fost diplomat si nu s-a harjonit.
Mi-ar placea sa imi cer scuze pentru asta,dar cum ar fi sa ii zic „uite, scuze pentru faza de acum trei ani de care cred ca ai uitat si..." raised eyebrows
Nu stiu daca vreau o relatie de la el avand in vedere ca nu il cunosc atat de bine, dar mi-a stanit interesul^^
Nu stiu cum sa fac sa il abordez..va dati seama cat conteaza atitudinea acum.Cum sa-i vb, cum sa ma port, cum sa ma bag in seama... Ajutor. Dau si funda cui ma lamureste.happy

5 răspunsuri:
| Demian_Ionut_1995 a răspuns:

Scrie-i mesaj pe facebook...incepe o mica discutie iar daca ii place de tine iti va cere numarul de telefon si probabil te va invita la suc sau altceva,,, iar daca nu...nu stiu

| Caro34 a răspuns:

Eu zic ca direct e cel mai bine! Iti dau un exemplu: cineva iubea pe altcineva pe care l-a vazut o singura data si atunci s-a facut de cacao in fata lui. L-a cautat ani intregi pe toate site-urile de socializare dupa un prenume pe care il auzise din intamplare si tinea minte o descriere, dar nu l-a gasit niciodata. Intr-o zi, cand isi pierduse orice speranta, apare tipul in fata ei, putin schimbat de timp (erau atatia ani, totusi!) si fuge dupa el sa-l prinda in timp ce se pregatea sa urce in masina. Nu stia sigur ca-i el, schimbat fiind, insa si-a zis ca o incercare nu o omoara, insa daca nu incearca atunci va ramane cu o mare tistete in suflet. A mers la el si l-a intrebat daca el este X care ar fi fost acum nu stiu cati ani la ea in casa pentru x treaba. Tipul si-a reamintit vag de ea, mai ales ca avea si prietena si atunci si acum, dar ea nu s-a descurajat si i-a zis ca l-a cautat ani intregi si ca si-ar dori sa-i spuna ca intalnirea aceea i-a schimbat viata. Tipul i-a spus ca se grabea insa ea i-a cerut nr de tel si el i l-a dat. Tipa imi zicea: "Daca nu mi-ar fi dat nr, oricum il urmaream si nu-l lasam pana ce nu-i povesteam ce am simtit pentru el atunci cand a aparut in fata mea.". Am crezut ca-i putin dusa la cap, dar mai tarziu cand i-am vazut impreuna, am realizat ca o incercare e super importanta, mai ales daca vine din suflet. Nu te descuraja; trecutul uneori e uitat, dar felul cum abordam prezentul schimba situatia. Mergi direct si spune ce ai de spus fiindca tu esti singura care se recomanda cel mai bine; nu astepta ca altcineva sa faca acest lucru fiindca tu te cunosti cel mai bine! Iti inteleg ezitarile si cuvintele acelea mai putin frumoase spuse despre tine, dar ele s-au indreptat de mult timp si esti o fata noua si speciala, deci comporta-te altfel si fii pregatita sa fii invingatoare! Mult curaj!

| gingergirl1 a răspuns:

Eu zic ca e o idee destul de buna! Ii scrii pe fb!
Sti cum ma bagam eu in seama cu un tip?laughing Care ne vazusem cred ca o data...thinking Chiar si asa a parut prietenos si m-a bagat in seama happy Dar eu acum nu stia ce sa il intreblaughing l-am intrebat daca e coleg cu o tipa, l-am intrebat unde sta, daca. fost cu o colega de'a mea...in fine pe urma m-am scuzat "de deranj",a zis ca nu am fost nici un deranj si ca ma pupa :*
Ma rog de atunci ne salutam pe strada, ma bagam singura in seama laughing mai ales, el e la fotbal si daca era cate un meci pe cine sa intreb eu unde si cand e?rolling on the floor dar el nu se supara!
Asa deci, voi va cunoasteti nu? Mai intai ii spui sau iti ceri scuze de faza aceea si pe urma mai disutati, sau il intrebi daca iese pe afara happy
Sper ca ti-am dat o mica idee :*

| Kattt96 explică (pentru gingergirl1):

Nu prea ne cunoastem, ce am spus in intrebare a fost prima si ultima data cand am vorbit.De-aia mi-e greu acum.Si ''victima'' nu mai este prieten cu mine acum.sad
Okeee happy cred ca o sa-mi cer scuze, desi cred si ca a uitat de acum cativa ani si poate sa ma creada vreo hartuitoare sau ceva dupa ce facusem cu celalalt baiat.Asta nu se uita chiar prea usor, eu nu as uita, parerea mea.

| Kattt96 explică (pentru Caro34):

rolling on the floor))) am 17 ani, nu mersi, nu vreau sa sufar toata viata dupa un tip
m-a luat cu fiori rasp tau rolling on the floor)))