| Awesom a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru voi astea care va plac baietii rai(cocalarii si smecherii de cartier)big grinaca vine unul la voi si se poarta frumos si bine manierat fata de voi si care nu are intentia de a va duce din prima seara in patul lui, e doar un pampalau?

8 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Deci te referi la baietii rai care fac asta sau direct la cei cuminti? Mie una imi plac acesti baieti "vagabonzi" si daca se poarta frumos, nu inseamna ca sunt pampalai, orice im are sentimente si se poate schimba din dragoste

| DakotaRoyse a răspuns:

Nimeni nu e un pămpălău dacă face asta. În cazul "şmecheraşilor" de cartier, e mai degrabă o cuminţeală temporară, ca să se facă plăcuţi de o fată, încearcă să se comporte frumos cu ea, ca lucrurile să decurgă într-un mod serios. Eu cred că băieţii ăştia de cartier îşi dau foarte bine seama că o tipă care intră în pat din prima e genul de tipă cu care o relaţie (serioasă sau nu) va fi cam imposibil şi zadarnică de început. Deci încearcă să facă şi ei ce pot pentru o relaţie, nu doar pentru sex. Cred. E doar o opinie happy

| Azµre a răspuns:

Depinde de fată de ceea ce caută și așa mai departe, trebuie să ții cont că și acei băieți se pot da pe brazdă, fie ei smecheri, fie cocalari, fie pâmpălăi.

| stark47 a răspuns:

Fetele care majoritate le numesc "curve",daca vorbesti cu ele iti vor spune ca vor pe cineva care sa le iubeasca,sa le fie aproape si sa le inteleaga(nwsh ce ar fi de inteles).mi s-a intamplat personal, am stat cu cea mai "curva". felul meu de a fi e mai romantic, poate exagerez, in sunt de moda veche, cu atentii si romantisme.ma rog, ati inteles voi.ghici ce a facut tipa?! evident, m-a inselat cu vre o doi tipi.

| oreooooo a răspuns:

Faza e ca la toate ne plac baieti smecherasi dar cand vine vorba de o relatie serioasa nu cred ca ar fi rau sa te porti frumos cu o fata. si chestia cu pampalau : nu toti baietii draguti romantici cu bun simt etc sunt pampalai poate chiar tin la fata respectiva. da acum fiecare cu parerea lui.

| elektrad a răspuns:

Nu...doar vor sex, cam atat...da si mi-e imi plac astia 'smecheri' dar ma inteleg cu ei si le arat adevarata valoare a unei fete

| SageKid a răspuns (pentru elektrad):

Si care e adevarata valoare a ta?