anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema. Acum ceva timp mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu, dupa o relatie mai indelungata in care ne-am limitat doar la anumite lucruri care nu constau in penetrare(gen atingeri, mici experente!). Chestia este ca atunci cand am ajuns la contactul sexual in sine, nu am avut nici un fel de durere si nicio sangerare! Am ramas uimita de consecinte si tot timpul m-am gandit la chestia asta! Ar putea fii n posibilitati, insa ce ma nelinisteste cel mai tare este ca probabil prietenul meu nu ma crede nici acum ca am fost virgina, desi sustine ca are incredere in mine! As fi putut sa am un himen elastic sau deloc?
Mai ales ca in timpul actului sexual ba chiar si inainte ma umectam ff tare in vagin.este posibil ca din cauza asta sa nu fi avut durere deloc si nici sangerare, din cauza lubrifierii vaginului? O alta chestie este ca timp de 3 ani nu am ramas nicioadata insarcinata in ciuda faptului ca nu am folosit nicio metoda de conceptieiar prietenul meu ejacula in mine. Logic si normal ar fi trebuit sa consult un medic ginecolog sa imi raspunda tuturor intrebarilor, insa pentru inceput am vrut sa imi expun aici indolielile! Este posibil sa am ceva probleme din acest punct de vedere, dar cred ca raspunsul il voi avea dupa ce voi consulta medicul! astept raspunsul si parerea voastra!

4 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Straniu ce ne spui tu noua. Da, e posibil ca himenul sa fie elastic.Si iar da, trebuie sa mergi sa vorbesti cu un medic si eventual la un control.Pe mine ma duce gandul la imposibilitatea de a nu avea copii dar doamne fereste, nu vreau sa vorbesc intr-un ceas rau! Stai linistita, nu e cazul sa te sperii totusi.

| eugem35 a răspuns:

Posibil sa fie himenul elastic si sa fac un control la ginecolog poate ai o problema de infertilitate sau el sa nu poata face copi sau tu nu ai avut orgasm sunt multe cesti pe care nu le poti afla dect dupa ce faci o consultatie la medicul ginecolog

| dorincosti a răspuns:

Sau ar putea avea el probleme cu infertilitateabig grin

| Mikee a răspuns:

Probleme nu cred... dar totusi un medic e mai adecvat.