Esti si prea mica, iar relatia este mult mult prea la inceput. Nici macar nu va cunoasteti bine, mai trebuie sa construiti inainte de a ajunge in pat. E suficient sa-i spui ca nu te simti pregatita, te va intelege si va respecta nevoia ta de a mai astepta (daca te respecta).
Stai cuminte pana dupa bac, daca nu vrei probleme si sa mai si suferi! Propune-i doar Petting, si cu maxima igiena manuala si locala! Si el virgin, e dezastriu garantat sexual! Deci >>> Petting ONLY!
Daca te iubeste cu adevarat nu o sa-ti ceara nimic din ce nu doresti a face, cu atat mai putin cand vine vorba de sex. Daca nu te iubeste si aspira la poftele trupesti, tind sa cred ca o sa faca pe inganfatul, o sa pozeze in victima. Acesta este un act de manipulare din partea lui, asupra ta. Spune-i direct : "Nu sunt pregatita pentru a intretine relatii sexuale cu tine!"
Nu ar trebui sa se supere, ti-am spus mai multe despre asta ceva mai sus, si crede-ma ca asa este
.
Eu as spune totusi sa asteptati pana la 18, dar totusi... spune-i ca iti este frica si ca ii vei spune cand vei fi pregatita.
Dacas se suprara si nu te intelege. inseamna ca el nu tine asa mult l tine ![]()
mai asteapta. pune`l la incercare. daca te iubeste va avea rabdare.
asc pe mine...
>; d
Din moment ce iti este frica inseamna ca nu esti pregatita. spune-i adevaru ca nu esti pregatita si sa te mai astepte si pe tine pana o sa fii pregatita.
Nu il refuza... chiar daca ti`e frica tot va trebuie sa faci chestia asta fie acum fie mai tarziu
Poti incepe cand vrei tu, dar eu te sfatuiesc sa incepi cu cea mai draga persoana din viata ta, la care nu ai renunta niciodata si cu care o sa stai toata viata.
nu de alta, dar eu gandesc ca sa faci dragoste inseamna ceva unic, sa fii una cu acea persoana, e ceva special. eu zic ca daca faci sex cu cineva, dupa care te desparti de acea persoana, va trebui sa te duci la altcineva cu care vei face iarasi sex... deci ar fi cam nasol...
dar este si alegerea ta, eu nu te olig. si nu te ingrijora ca relatia ta nu este inca la maxim, o sa cresteti. sa ai relatia perfecta la 16 ani e 99. 9 % imposibil
Pai depinde de tine daca vrei sau nu, dupa parerea mea esti inca mica si ar fi mai bine sa il refuzi, inca m-ai ai timp. Il poti refuza spunandu-i ca nu esti pregatita inca pentru a face acest pas si m-ai poate astepta, daca te iubeste nu se va supara si va intelege. Daca totusi te simti pregatita si simti ca e bine ce faci nu uita de prezervativ.
Pana nu simti tu ca esti sigura de ceea ce vrei sa faci ai rabdare daca te iubeste intr-adevar si mai ales daca e virgin te va astepta pana te vei hotari si sa nu crezi ca sexul te va impiedica sa nu l pierzi e total gresit
In primul rand ar trebui ca el sa stie ca e infractiune intretinerea de relatii sexuale cu o minora, apoi iti recomand sa nu incepi viata sexuala la o varsta atat de frageda. daca te iubeste, va astepta. si ii poti spune de exemplu, ca nu esti pregatita si pentru un asa pas crezi ca ideal ar fi sa asteptati sa vedeti cum decurge relatia dintre voi doi.