| AliceAnnnnna a întrebat:

Ar trebui sa ma îngrijorez dacă din Ianuarie pana acum (3 luni de încercare doar prin preajma ovulației și in ziua ovulației) am făcut cu partenerul meu sex dorind sa avem copil și nu am rămas deloc? Tot pune presiune pe mine și nu mai poate aștepta, a zis ca vrea sa ne despartim dacă nu sunt in stare sa ii zic...

Răspuns Câştigător
| Clarity a răspuns:

Sfatul meu este sa te despărți de el. De ce ai vrea sa aduci un copil intr-o relație toxica. Chiar esti fericita? Realizezi ca meriți sa fii fericita, și te asigur ca el nu ii ultimu bărbat de pe pământ. El ar trebui sa fie curios de ce simți tu și de ce vrei tu, nu sa te folosească ca pe o mașinărie de făcut copii. Poate așa a fost destinul sa nu ai copil încă ca sa ai șansa sa te despărți de el. Gândește ca viitorul poate fii mai urat, și poate sa controleze și alte aspecte din viața ta și sa fie mai greu sa pleci. Scrie-mi in privat dacă mai ai orice alta întrebare, ai grija de tine.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Din intrebarile tale cam reiese că „iubitul" tău este de rahat. Nu inteleg de ce mai stai cu el. Chiar nu te iubeste.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca cuplul de parteneri se incadreaza in grupa de varsta de sub 35 ani, constata ca eforturile lor de a concepe o sarcina nu s-au concretizat in timp de un an de incercari sustinute, in conditiile in care niciodata nu a fost folosita vreo metoda contraceptiva si in general actele sexuale s-au terminat cu ejacularea spermei in vagin, in acel caz se poate aprecia ca este posibil ca numai/doar unul dintre ei (mai rar amandoi) sa aiba probleme de fertilitate.
In general/intotdeauna prima investigatie care se efectueaza in cadrul posibilei/probabilei infertilitati, este spermograma. Aceasta investigatie reprezinta cea mai simpla metoda posibila de a fi folosita, fiindca metoda de analiza a spermei in laborator este relativ : simpla, putin costisitoare, neinvaziva si rezultatul este cert/precis se obtine in timp foarte scurt. Prin ''prisma'' rezultatului obtinut, este determinat chiar din primul moment ''capacitatea'' de fertilitate si fecunditate a barbatului exprimata in numarul de spermatozoizi, mobilitatea si morfologia acestora.
Astfel, in cazul in care rezultatul obtinut se incadreaza in limite normale, atunci devine necesara efectuarea investigatiilor care priveste nivelul de fertilitate a femeii, dar acestea sunt mult mai multe, mai complexe si de multe ori extrem de laborioase dar si costisitoare. Deocamdata nu este cazul sa fiti ingrijorati si nici alarmati, Accesati si lecturati, articolul urmator:
https://www.desprecopii.com/info-id-1081.htm
Multa sanatate!

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Eu nu-mi dau seama dacă ești troll sau doar foarte, foarte proastă.

| Eireann a răspuns:

Deci tu vrei un copil cu un barbat care pune presiune pe tine si te ameninta cu despartirea fiindca nu are rabdare cu un proces biologic?

| Eireann a răspuns:

Recomand oricarei femei care isi doreste sa ramana gravida sa mearga la medicul de familie pentru un set de analize si un control ginecologic. Mici probleme medicale pot fii exacerbate de sarcina sau nu pot fii tratate in timpul sarcinii. Medicul poate sa iti prescribe acid folic sau alte medicamente si suplimente care sa ajute sa ai corpul pregatit sa poate o sarcina si sa ai un bebelus sanatos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate unul dintre voi doi are o problema medicala ce opreste procreatia. Faceti un test medical sa vedeti ce probleme sunt.

| 90210 a răspuns:

Cam dupa un an poti sa incepi sa-ti faci griji. Daca intr-un an nu s-a intamplat atunci unul dintre voi are o problema.

| Alexandru_Darius_1996 a răspuns:

DSPARTE-TE DE EL
Stiu ca au mai zis o si ceilalti dar crede-ma au dreptate