Nu e adevarat, consultul ginecologic e neplacut, potae simti eventual o jena (mai ales la primul), dar nu e dureros. Costa, in functie de medic si zona, intre 50 si 100 de lei consultul plus inca vreo suta de lei testul Papanicolaou.
Consultul ginecologic nu este dureros, trebuie sa stai relaxata si sa nu iti contracti muschii vaginului, "luptandu-te "cu medicul.Asta este toata smecheria.
Daca ai o problema, consultul ginecologic doare. Pt ca in timp ce introducere fierataniile, palpeaza.
Si e posibil sa simti durere si disconfort.
Testul Papanicolau doare si el putin, cand iti ia proba.
Dar nu-s dureri insuportabile. Mai degraba disconfort.
Ginecologul meu costa 80 ron consultatia.
Doare putin cand baga fierataniile alea, pe mine m-a durut deoarece am stat incordata, cica totul e sa stai relax,... da cand te stii acolo dezbracata nu prea ai cum
Saptamina trecuta am facut un control, eco vaginal, testul papanicolau si am platit 160 roni( era la particular) iar la stat am inteles ca este 150 roni( pff nu vor bilete ca statu nu livreaza banii, vor banii chas)eu stau in timisoara
UN PIC DE JENA e dar nu-ti incorda muschii si nu este deloc infricosator.curajjj.PASTE FERICIT!
Well...pentru ce il vizitezi?Am auzit ca daca esti virgina iti face decat ecografie nu iti introduce nimic.
Http://www.prezervativ.ro/diverse/control_ginecologic.php
pretul cred ca ar veni cam pe la vreo 40 ron/sedinta
Buna. Intr-adevar consultul ginecologic este dureros sau mai putin dureros in functie de ceea ce ai sau daca ai ceva. Din proprie experienta iti spun, si pentru mine ieri a fost primul consult de acest gen. Nu vreau sa te sperii, dar sincer iti spun ca in afara faptului ca am fost f incordata, panicata si jenata de situatia in sine, m-a durut f tare. Din ce am inteles si eu din alte parti, normal nu trebuie sa doara, dar sunt si cazuri cand daca ai ceva, banuiesc, atunci ai si dureri. Este respingator si uracios mersul la ginecolog, dar din pacate este f necesar. Pacat ca numai noi femeile suntem sortite la atatea chinuri si umilinte, dar asta e natura noastra.
Ref la pret, consultatia a fost 100 lei, papanicolau 45 lei, iar ex de secretie 30 lei. Mentionez ca consultul l-am facut la un prof doctor din craiova (unul din cei mai buni). Iti doresc numai bine.
Si eu am fost încordată și a doua zi mai simt ceva acolo, disconfort. Dar cred ca e și din cauză că m-am gândit toată ziua și așa normal că doare. La tine cât a durat acest disconfort?
buna. am venit de curand in bucuresti la facultate si as vrea sa fac o consultatie ginecologica. imi puteti recomanda o doctorita buna in bucuresti? va multumesc frumos!
Alinutaaaalina întreabă: