Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea, foarte deschis. Poate ea vrea sa nu ai unul la varsta ta. Dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea, sa nu faci o greseala. Si oricum dragoste cu forta nu se poate!
Succes`z
P. S. : Sa nu ii spui tatalui tau daca ai vreun gagic (face urat)!
Ca isi face griji pentru tine si vrea sa stie si ea ce se mai intampla prin viata ta.pa
Parintii
Ea crede ca acum daca esti in a5a, esti deja cu copii mai mari ca tine, intri in anturaje, iti faci prieten, etc~. Si acum doar te controleaza, incearca sa te tina sub observatie, sa nu patesti ceva, sa nu fumezi/droghezi etc~.
Nu Cloe. Vrea doar sa se asigure ca tu esti in siguranta.Intradevar...mamele pot fi uneori mai enervante pentru ca vor sa afle ca nu intri in anumite grupuri.Incearca sa ii explici ce nu iti place si rezolvati impreuna problemele.Sa incerci sa nu ii ascunzi niciodata adevarul pentru ca mama ta sa aiba incredere in tine.Succes si numai bine!
Apropo am avut si eu in clasa a 5-a un prieten si mamei ii spuneam "ce prostie sa ai un prieten la varsta mea" tocmai ca sa nu creada ca am prieten si de ziua indragostitilor(el era mai nebun de felul lui asa)a venit cu flori la usa si i-a deschis usa. In seara aia mi-a tinut mama o predica si nici afara n-am mai iesit de ziua indragostitilor
.
Si promite-i mamei tale ca nu ii vei ascunde niciodata ca ai un prieten si atunci va fi mai linistita si t=iti va acorda mai multa libertate!
Nu cred ca vrea sa ai un iubit. din contra. esti prea mica sa ai un iubit la varsta asta totusi. spune-i ca vi singura de la scoala pentru ca ai crescut... te maturizezi. cred ca va intelege.