Ma doare sufletul cand vad asemenea intrebari! Nu te duce, este un sfat bun pe care iti dau. Vrei sa ramai insarcinata cu cei 3 boys?
Eu te vad ca nu ai nicun regre ca ai constiinta impacata...
esti exact cum nu as puta eu fii in locul tau
si nu putem gandi noi pentru tine
esti fata mare(propriu), tu stii daca iti place cu doi odata, tu stii daca e bine pentru tine, deci fa ce vrei.
cat te duce...aia fa.
Clar, te cred o panarama ei, si vor sa ti`o traga. te-am luat prea dur or something? E adevarul.
Ce sa mai astepti femeie? Fa`o daca tie iti place asa, o sa-ti faci o reputatie de toata frumusetea, toti vor apela la tine pentru serviciile astea.
E cam rusinica sa te lauzi ca faci sex cu mai multi nu crezi?
si sa mai zici ca mai te duci o data . ahh. tine pentru tine. ai si tu prietene.
Du-te mai fato...maine vii sa intrebi pe aici ca esti gravida si ca nu stii cine e tatal copilului...
Daca iti plac senzatiile tari du te . Numai ca peste catva timp tu vei fi cea care va avea de suferit. Gandeste`te bine.Cand o sa dai peste un baiat bun cu care te hotarasti sa ramai, nu prea mai ai ce sa-i oferi lu` ala.Este problema ta. La urma toti te vor barfi si vei ajunge ***** orasului.
Ai grija.
Nu stiu dar daca vrei sa te considere vreo jucarie poti sa accepti, daca iti plac senzatiile tari accepta de ce nu. dar ai grija sa nu ajunga sa te vorbeasca printre prieteni cu vorbe de genul taratura aia sau altceva. nu stiu treaba ta oricum tu o vei face nu eu deci ramane decizia ta
Eu te sfatuiesc sa nu te duci. deoarece ei o sa te caute tot timpul pentru acest lucru fiindca in fata lor esti o femeie usoara care poate fi manevrata de sex. daca tu asa vrei sa fi vayuta in ochii lumii si sa te arate cu degetul fiecare baiat du'te! dar chestia asta o sa se afle mai devreme si mai tarziu si ai sa regreti, daca asa ai trait pana acum schimbA'TI VIATA!
De ce nu, oricum eticheta ti-ai pus-o dejaa aflat tot orasul sau satul unde stai tu, ma rog
eu zic sa accepti, dar nu doar cu 2, fa lista...si asa esti mai cautata
Curva, frate! Pai tu gasesti in ei un partener de " joaca" sau ei gasesc in tine o femeie usoara care ar fi in stare sa le satisfaca toate poftele. Vezi ca fratii nu stiu sa tina secrete Ai ajuns jos de tot. Femeile din ziua de azi. Iarta`le Doamne ca nu stiu ce fac
Daca tie iti place sa faci trio nu e nimic nasol in asta nu are nimeni dreptul sa te judece e pur si simplu problema ta poti sa o faci si cu 5 dr cu 2 FRATI deodata...cam nasol nu e bine deloc isi bat joc de tine
eu nu te judec iti dau un sfat incearca sa nu te mai vezi cu ei
Nu accepta, ca apoi isi vor bate joc de tine, vor crede ca esti o parasuta, te vor dispretui.
Chiar nu ai pic de demnitate.
Asta e o gluma? Sex in 3? Mai sunt si frati...Chiar asa disperata esti? Eu zic sa nu accepti. Dar faci cum vrei tu...
Nu stiu cum sa iti zic dar treaba cu "te vorbeste lumea" e depasita.nu mai stam la sat in comunitati mici una asta conta.Acum e o vreme in care faci ce vrei cand vrei cat vrei si unde vrei, atat timp cat te simti bine e o prostie sa zici ca ei te folosesc... daca asta te excita ai putea la fel de bine sa ii folosesti tu.Have fun.
Daca asta vrei tu... da!
daca nu vrei...stai calma nu o sa fie mai dezamagit decat tine daca o sa accepti!
Daca asta iti doresti, n-ai decat, dar stii cum sunt baietii si nu cred ca te vad altfel decat "o jucarie sexuala ". Ai grija si protejeaza-te macar dk esti amatoare de "gang bang". O sa vorbeasca intre ei si tu vei fi aratata cu degetul ca o femeie usoara.
Fara suparare dar u chiar vrei sa te lauzi cu chestia asta? Sau ai impresia ca esti singura fata invitata sa o faca in 3? Eu zic sa tii pentru tine chestiile astea rusinoase(ca sa nu le zic altfel, cred ca iti dai si tu seama ce impresie ai facut). Zic si eu nu dau cu parul'... dar daca tie iti place sa te "joci" in 3 n-ai decat, e treaba ta, viata ta, p***a ta.So have fun...
Mai daca si eu as face menage a trois, as face cu 2 persoane de incredere nu dupa nici 1 zi esti catalogata curva orasului, sincer eu am de gand sa fac asa ceva la anul dar in alt oras, alta tara, nu in Romania, pentru ca nu ma stie nimeni acolo,,,, asa ca ai grija cu cine umbli
Nu ti-a ajuns o seara? daca vrea sa abuzeze de tine? ma gandesc ca daca o sa vada ca te duci, iar, iar si iar o sa te cheme pana o sa te saturi, stai acasa:*
No viata e scurta, traieste clipa! traieste prezentul! dar sa nu regreti asta, asa ca mai gandeste-te!
Cum poti sa postezi asa o intrebare? Pai evident du-te si fa-ti meseria, dar pe bani de data asta
Pai daca tie ti-a placut de ce nu...si in plus daca te simpti bine fa ce-ti spune inimioara ta si daca faci ce-ti spune ea nu iti va parea rau dar daca o faci asa doar ca sa nu-l dezamagesti atunci poate mai tarziu vei regreta