| PsiholoagaTa a întrebat:

Astazi e ziua mea, iar maine mi-o tin (sambata ).dIMINEata am vb cu prietenul meu si mi a sp ca e ff bolnav si nu mai vine la ziua mea. ps : trebuia sa vina si azi la mine. eu am inceput sa plang pentru ca il iubesc f mult si nu as vrea sa imi petrec ziua mai ales intr un club fara el. apoi mi -a spus ca m-a pacalit ca sa vada ce zic. Mie mi se pare absurd... voua?

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

In primul rand La Multi Ani!
Probabil prietenul tau dorea sa faca o gluma nevinovata, iarta-l.
Eventual poti spune ca tu esti mai sensibila si sa te scuteasca de astfel de glume in viitor, dar poti sa fii si tu un pic mai intelegator si sa ai incredere mai mult in el.
Numai bine!

6 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

La Multi Ani!happy A fost o mica gluma, nu fa din asta o cearta tongue

| DeeaMarry a răspuns:

Un comportament cam pueril, ce-i drept. Probabil voia sa vada daca iti doresti cu adevarat sa iti petreci ziua de nastere langa el, si daca da, cat de mult.

| roxynutza a răspuns:

La multi ani happy pai nu te stresa a glumit si el, mie nu mi se pare ceva exagerat si sigur nu a facut-o cu rautate :*

| 20thoughts a răspuns:

In primul rand la multi ani! In al doilea rand cred ca a facut asta ca sa vada ce reactie ai... daca il iubesti cu adevarat... daca nu ai fi plans sunt sigura ca el ar fi crezut ca nu il iubesti.

| PsiholoagaTa explică:

Multumesc pentru tot si pentru urari dar rasp lui/eu mi se pare cel mai potrivit