| robertshadow a întrebat:

ATi avut o relatie in care partenerul sau partenera voastra desi sa ziceam ca ar tine la tine are stari din astea de superficialitate,dau un ex se uita cu o prietena la film si ii zic ca daca e sa vorbim mai tarziu la care ea nu si incerc sa vb cu ea si ea nu dezvolta deloc discutia,cand e cu prietena ei mai ales vorbeste foarte superficial,nu stiu eu am impresia ca ea desi ma iubeste nu se consuma atat de tare eu pun prea mut suflet,uneori poti discuta cu ea alteori zici ca e cu capu' in nori,da raspunsuri din astea da,nu,nu stiu,,,, Vi s-a intamplat sa stati cu cineva si desi totusi sa zicem ca tine la tine din prea mult orgoliu nu-si arata prea mult sentimentele sau cand e cazul sa fie suparata sa mascheze starea asta, sa se dea tare?

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Din orgoliu poti ascunde multe...

| neutrino a răspuns:

Numai la copii tembeli se pot intampla toate acestea.

| dragos9234 a răspuns:

Pentru a evita astfel de situatii ar trebui sa te duci la ea si sa ii spui'' Din pacate nu ne intelegem'' si apoi sa pleci si sa nu te mai gandesti la ea.

| Cosmin1I a răspuns:

Orgoliul,Frica...poate cauza aceasta stare respingatoare.

| Cleopa a răspuns:

Da, am avut parte de ceva asemanator, iar de atunci nu mai suport baietii orgoliosi. spune-i sa se implice mai mult in relatie daca vrea sa te tina langa ea!