Da, de-o profă de geografie care era cu doar 6 ani mai mare ca mine (eu eram în clasa a XI-a). Dar mi-o trecut repede
Am fost atras de cate o profesoara din cand in cand. Dar consider o tampenie sa stai sa visezi cu ochii deschisi la ceva ce nu are rost si ceva ce stii si tu ca nu ar putea merge cu siguranta.
Mie mi s-a pus pata pe un profesor
)
Cu toate ca are vreo 20 de ani in plus fata de mine.
Da nuºi vorba de fluturasi in stomac si de astea.
Il admir f mult si as incerca ceva cu el.
Acu nu incepeti cu critica ca-s asa si pe dincolo, dar eu sunt o persoana mai open mind ![]()
E si el insurat, are si copil. Numa asta ma opreste. Nu ca mi-ar fi profesor ![]()
Daca nu invat la materia lui, de ma spetesc, ca imi place si cum preda si materia ![]()
Cred ca jumatate din fetele din facultate sunt innebunite dupa el
dar am auzit ca si el a avut jumatate din facultate in pat
Nu am fost si mi se pare putin absurd. Un profesor care se respecta nu te poate lasa sa te indragostesti de el
.
Nu.doar am fost atras de unele profesoare. si cand zic unele ma refer la cele tinere
pana-n 25 de ani
Mie mi-a placut de profesorul meu de sport in clasa a 5-a, el avea si sotie si copil dar doar imi placea, nu am facut nimic in privinta asta.Am spus la un coleg dupa care s-a aflat in toata scoala, au aflat si profesorii(unii, el nu stiu daca stia
). dar anul urmator s-a mutat la alta scoala si nu am mai avut treaba.:p eram mica
da si el era dragut si tinerel
in clasa a5a imi placea cum preda profu` de mate si
invatam mate frate de ma rupeam
bine ca imi placea si cum arata ![]()
dar au trecut anii si acum vine si imi da un pumn in cap sau imi confisca cerceii
si stop-nop se duce la mami si ii spune ca nu mai invat, ca m`am facut mai ``domnisoara``
tzaii bine ca`s clasa a8a si scap de el si de matematica lui
Am o gramada de colege indragostite de profu' de religie.
Mie nu mi s-a intamplat.
carmelita întreabă:
anonim_4396 întreabă: