| Mihaela2023 a întrebat:

Aveam un coleg la muncă care se dădea la mine şi eu i-am spus să-şi facă un Facebook iar el spunea că e o porcărie dar până la urmă tot l-am convins să-şi facă, iar în câteva luni el a cunoscut pe Facebook o fată şi acum sunt împreună. Acum regret, pentru că nu-mi mai dă atenție şi era singurul care ținea la mine. Eu am 92 de kg iar visul meu era să slăbesc şi să ies cu el. Are ceva dacă mă bag peste relația lor? Până la urmă eu l-am pus să-şi facă Facebook, deci datorită mie s-au cunoscut.Cum să - i atrag atenția?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Cum?!? Simplu: slabești, faci sport ca să păstrezi un tonus bun și nu îl mai bagi deloc în seamă.
Dacă nu „mușcă", fii fericită! Înseamnă că e fidel și e bine să cauți altul.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Uita-te in oglinda intai si vei vedea ca nu ai nici o sansa!

| Emilian65 a răspuns:

Nu are rost sa te bagi peste relația lui.

| StoicAnalysis a răspuns:

Asuma-ti "greseala" si mergi mai departe. Slabeste in continuare si cauta-ti pe altcineva.

| TimberWolf a răspuns:

''Aveam un coleg la muncă care se dădea la mine şi eu i-am spus să-şi facă un Facebook'' ce dreacu...
Pai tu in loc sa te combini cu el l-ai pus sa isi faca Facebook?

| Cipi1212 a răspuns:

Nu ar trebui să îi strici relația!

| Kiran a răspuns:

Cand furi ceva, sa te astepti ca acel lucru sa te fure inapoi.
Ai putea sa te implici in relatia lor, la ce rost? El mereu va putea alege pe altcineva in locul tau si nu poti pazi o usa ce nu se inchide niciodata. Slabeste pentru tine sau continuati actuala viata, el e deja cazut in alta batalie odata ce te voia pe tine si a ales pe alta,

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

O să se despartă, așa funcționează de obicei relațiile. Până atunci poate îți place băiatul ăsta de aici:
https://www.publi24.ro/......gi410.html

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

Și de ce nu l-ai băgat în seamă ca potențial iubit dacă s-a dat la tine? Îți meriți soarta.

| IHateCensorship a răspuns:

Move on. Nu mai ai ce să faci și nu, nu e bine să te bagi peste relația lor.

| IntrebariLogica a răspuns:

Păi dacă ai 92 de kile nici procuratura nu te mai salvează fata mea

| getjinxed a răspuns:

Daca nu l-ai vrut atunci acum degeaba, lasa omul sa fie fericit.ce este al tau este pus deoparte.