Marea majoritate a femeilor au vergeturi pe sani pentru ca le cresc brusc. nu are legatura cu grasimea, si fetele slabe pot avea vergeturi pe sani. Iar jinirile pot motiva atat de mult o persoana incat dintr-o persoana cu cateva kg in plus poate deveni o anorexica dependenta de alcool sau droguri cu grave probleme emotionala- daca ai putina minte intelegi ce am vrut sa spun!
Astea sunt probleme? ideea e sa incerci sa ajungi la un doctor si sa rezolvi ce ai de rezolvat
Eu am inteles, doar ca stilul tau de a motiva o persoana nu se potriveste oricui. Marea majoritate isi exagereaza oricum defectele pentru ca au probleme mari cu stima de sine si daca cineva vine si le spune ca e urat/gras/cu nasu mare/ca e naspa sa ai vergeturi/etc, problema lor devine tragedie si ajung la gesturi extreme.
E adevarat ca in cazul unora functioneaza, dar sunt putini, cei mai multi se simt jigniti, la scade si mai mult nivelul stimei de sine si isi vad problema si mai grava.
Cum a zis si Oana, majoritatea femeilor au vergeturi pe sani pentru ca le-au crescut brusc, nu are legatura cu grasimea.Nu ai defecte? Fi serios, tu imi vorbesti mie de maturitate?! Deja din tot ce mi-ai scris ti-am gasit destule defecte . Eu apreciez sinceritatea foarte mult, chiar daca este un adevaru dureros sau nu, doar ca tu ai exagerat mult si ai deviat.
Buna xBELLAx.
imi poti lasa in privat o alta metoda de contact in afara de TPU? aici nu pot trimite mesaj privat.
De preferat ar fi un facebook, mail, etc
anonim_4396 întreabă: