anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baieti pentru o aventura de o noapte cu o fata ce ati alege o fata de 18 ani virgina sau o doamna de 35 ani?

Răspuns Câştigător
| smerti a răspuns:

As alege o doamna de 35 de ani deoarece are mai multa experienta sexuala, pe cind o domnisoara de 18 ar trebui sa ii soptesti ce sa faca.
PS: Din propria-mi experienta!

17 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

In nici un caz o virgina, pentru o aventura de o noapte! Prefer una de 35 de ani, fara inhibitii si care stie ce face.Nu exista nici complicatii pe urma, e doar one night stand si o stim amandoi. Only sex!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Categoric doamna. Dacă e doar pentru aventură, doamna de 35 de ani va şti clar ce vreau de la ea... fătuca de 18 ani ar putea rămâne, în cel mai fericit caz, traumatizată.

| unione a răspuns:

Categoric doamna de 35 (am 25).

| unione a răspuns:

Ce-au sarit pustoaicele cu ''stupidul'', la cei care au ales-o pe cea de 35. . happy

| christinebubu a răspuns:

Zic doar ca e urat sa-ti bati joc de fata de 18 ani.
daca nu era virgina o alegeam pe ea.
dar asa...zic ca doamna de 35.are si experienta si poate te mai invata cate cevawinking

| BroascaCuElice a răspuns:

Aia de 18

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Cu siguranta aia de 18 dar daca ar fi avut doamna de 35 vreo 25-28 ani pe ea as fi aleso, aia de 18 e ca un nou nascut trebuie sa o inveti sa "mearga" happy pe cand aia de 25-28 e profesoara

| ombladon a răspuns:

Acuma depinde cum arata.Decat una de 18 ani urata mai bine una de 35 da' frumoasa laughing

| JuLLiaN a răspuns:

Esti nebun asa-i?
Decat sa fac sex cu o mama mai bine cu o fata de 18 ani virgina.
LOL ce intrebareeee... normal cu o fata de 18 ani virgina ce iti trece prin cap...

| blabla5532 a răspuns:

Doamna de 35 ani

| ZEU93 a răspuns:

18 ani

| Loryoficial a răspuns:

Mai bine pe am-2! aia de 18 ma suge, si cu aia de 35 ma sarutsmug laughing

| Knight_2136 a răspuns:

18 ani virgina

| danyak47 a răspuns:

Clar fata de 18 ani virgina

| AlexutzZa_5303 a răspuns:

Nu prea pot intelege faza cu experienta... ce sa ai experienta in a scoate sunete la sex sau a te balangana mai bine...reveniti-va odata! (app sunt fata)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce sa-i fac virginei, temele?

| OLTEAN a răspuns:

Normal cea de 35