| Lightdark a întrebat:

Ce sa fac? Situația mea sta in felul următor, deci eram seara la ora 9:35 la wc și făceam și eu aia aia ei problema e că m-a văzut vecinul și nu știu cum o sa se termine că dacă află și mei îs terminat, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| RoxanaIoana108 a răspuns:

Masturbarea este un proces normal, firesc, atata timp cat nu o faci in exces. Pe langa asta, este si sanatos (din nou, daca nu o faci in exces).

Nu iti vor face nimic parintii, si mai mult decat atât, nu cred ca vecinul tau le va spune despre intamplare, ar fi jenant.

| Lightdark explică (pentru RoxanaIoana108):

Nu o să le spună dar asta toamna când s-a furat bicicleta lui tata cum i-a spus cine i-a furat o dar când s-a furat drujba dascălului tot el știa cine a luat o și TV lui tanti Leana (era unul mare greu alb negru cred nici eu nu știu cum l-au luat cred că acea 120 kg pe puțin și ea ținea pe el și o pilota puf de gâscă și aia acea 13 kg cred că o dată mă impins păcatul sa trag de ea eu pe atunci avea doar 10 ani și deodată ma bufnit in fata laughing) laughing( el el e un fel de camera de luat vederi de ultimă generațielaughing) laughing) laughing

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Faceai o labă?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu altceva nu înțeleg: cum te-a văzut vecinul dacă erai singur in baie? straight face
Te-a văzut pe geam?

| Lightdark explică (pentru anonim_4396):

Da bineînțeles geamul este pus cam jos și da din drum se vede daca nu tragi perdeaua casa e joasa in fine cert e că ma văzut

| Giulia911 a răspuns:

Nu știu ce făceai sau ce îți făceai dar mor de nerăbdare sa aflu cum te.a văzut vecinu!

| Sistemulxxl a răspuns:

Adica ti-o frecai?

| Lightdark explică (pentru Sistemulxxl):

Pe scurt sa îți răspund da și nu știu ce o sa se întâmple mai departe a cam trecut cuva zile de atunci nici nu știu dacă au aflat sau nu laughing)

| Sistemulxxl a răspuns (pentru Lightdark):

Acum poti sa iei un dilo si sa treci la treaba. Vor ramane trazniti cand te vor vedea.

| pufulescu0o a răspuns:

Ce este "aia"? Faceai treaba mare? Si ce daca afla parintii ca faceai ceva la WC?

| Michele7 a răspuns:

Dacă erai în baie cum a reușit să te vadă vecinul? laughing