Masturbarea este un proces normal, firesc, atata timp cat nu o faci in exces. Pe langa asta, este si sanatos (din nou, daca nu o faci in exces).
Nu iti vor face nimic parintii, si mai mult decat atât, nu cred ca vecinul tau le va spune despre intamplare, ar fi jenant.
Ce este "aia"? Faceai treaba mare? Si ce daca afla parintii ca faceai ceva la WC?
Nu știu ce făceai sau ce îți făceai dar mor de nerăbdare sa aflu cum te.a văzut vecinu!
Pe scurt sa îți răspund da și nu știu ce o sa se întâmple mai departe a cam trecut cuva zile de atunci nici nu știu dacă au aflat sau nu
)
Da bineînțeles geamul este pus cam jos și da din drum se vede daca nu tragi perdeaua casa e joasa in fine cert e că ma văzut
Nu o să le spună dar asta toamna când s-a furat bicicleta lui tata cum i-a spus cine i-a furat o dar când s-a furat drujba dascălului tot el știa cine a luat o și TV lui tanti Leana (era unul mare greu alb negru cred nici eu nu știu cum l-au luat cred că acea 120 kg pe puțin și ea ținea pe el și o pilota puf de gâscă și aia acea 13 kg cred că o dată mă impins păcatul sa trag de ea eu pe atunci avea doar 10 ani și deodată ma bufnit in fata
)
( el el e un fel de camera de luat vederi de ultimă generație
)
)
Acum poti sa iei un dilo si sa treci la treaba. Vor ramane trazniti cand te vor vedea.