Tocmai asta e problema, ca ai vrut mai mult sex decat o relație. Orce femeie a fost creata sa simta mai mult nevoia de afectiune decat de sex si barbatul nevoia de sex si voia Tatalui nostru ceresc este ca fiecare sa ofere celuilalt ce a fost creat sa simta ca atr nevoie, in cadrul de dedicare si exclusivitate al casatoriei.
Daca o fata ar spune:Nu vrrau neapărat sex, vreau doar sa ma iubeasca si pe mine cineva. Cum ai privi?
Asta ca sa iti faci o idee ce simte o fata cand citește ce ai scris.
Orice om are cel mai mult nevoie de o relație de prietenie apropiata cu Creatorul nostru, Tatal nostru ceresc, placerea prezentei Lui e cea mai profuna placere pe care o putem experimenta pe pământ. Cieste Evangheliile, Psalmii cu rugamintea catre Tatal nostru ceresc sa iti vorbeasca prin Cartea Lui.
"Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra" Matei 6-33
Sa privim lucrurile realistic,atracția fizică este pe primul loc,cei care spun că nu,mint,să afișeze in moralist, idealist, e clar că nu atragi femeile, pe Tinder nu ai șanse, poate pe sentimente.ro,alta data citește recenzi pe nimfomane.Ro, ce poți face? Sport,alimentație sănătoasă,îngrijire,haine frumoase,un parfum,o freză masculina și să fii mai masculin,da șanse fetelor urate,grăsuțe,în viața dacă nu ești realist vei avea parte doar de eșecuri,asta contează pentru ambele sexe atracția fizică,întrebarea e? De ce ai sta cu cineva din scârbă,milă? In lipsa atracției simți scârbă,nu vezi fetele ce privire îți dau dacă le privești,tu nefiind frumos, bogat, vedeta, fetele au standarte mari în prezent, tot mai mulți vor fii singuri
Să știi că nu toate femeile caută frumusețea pe primul loc. Da, atracția fizică joacă un rol important și sunt de acord cu tine!
Eu una prefer un băiat care nu este wow fizic. De exemplu logodnicul meu este un pic chel, are un pic de burtică însă are alte atuuri cu care m-a cucerit. Este respectuos și muncitor. Adică are un job stabil. Nu sunt materialistă, dar consider că amândoi trebuie să avem o sursă de venit. În trecut am dat de puturoși care aveau pretenția să-i întrețin eu din salariul meu.
Deci am standarde nu prea ridicate.
Cred că nu cer prea mult dacă îmi doresc un bărbat muncitor și pe picioarele lui din punct de vedere financiar. Nu vreau să mă întrețină, dar nici să-l țin ca pe un trântor.
Daca erai atenta ai fii văzut că am numit niste grupuri acolo, 50% îți găsesc perechea, 25% sunt cei mai atrăgători, 25% din cauza fizicului,sănătăți,a bolilor au sansa mare sa nu aibă pe cineva,chiar am văzut un cuplu ea mai slabă decât el doar că tipul era mai înalt,in principiu se potrivesc fizic,economic, cultural, religios, nu spun că trebuie să arăți hot și ca majoritatea, apropo asta e o ipoteză
De exemplu în Suedia tineri îți părăsesc casa la 18 ani
Ok, dar presupun că aici vorbim de România, nu?
Romania e încă gândire comunistă
Unde ai specificat despre aceste statistici?
Chiar nu le văd.
Eu de aceea am plecat din România.
In comentarii pe TPU am mai scris, ți am spus că e o ipoteză, nu sunt statici reale
Nu vezi trei pachete de austeritate pune nebunul de bolovan
Nu am timp să citesc toate comentariile.
De exemplu la sala,pleacă de acolo și se așează langa un tip frumos sau langa o fata,am văzut asta de multe ori,nu crede în femei,ele mint non stop, că nu contează banii, fizicul că sufletul, așa am crezut și eu cândva și am fost virgin până anul trecut, 34 de ani de minciuni, mi am pierdut ani din viața cu toate, zdrențele
Cum adica, ai mers la prostituate cu bani si ele au refuzat sa te sexuiasca?
Pai in loc sa te distrezi facand lucruri ce poate iti faceau placere, ai cautat constant cu disperare o relatie, si te-ai gandit la ea mai mult pentru capitolul sex. Si faptul asta mai rau te-a afundat.
Si eu am cazut in capcana asta timp de 23 de ani. Apoi intr-o criza existentiala si de faptul ca nu stiam ce sa fac cu viata mea, am inceput sa ma fortez sa ies afara mai des, sa ma distrez mai des, sa incerc sa fac cursuri, postliceala si facultate. Apoi m-am dus la un psihoterapeut, pentru a ma intelege mai bine atat pe mine cat si pe cei din jur.
Apoi brusc, dupa ce am inteles ce am de facut si care este scopul meu, am inceput sa avansez in cariera si acum am o relatie de 8 luni cu o femeie care ma iubeste neconditionat. Tind sa mentionez ca nu am avut prietena timp de 26 de ani. Insa de la 23 de ani pana pe la 26 am muncit la mine constant. Nu m-am mai axat pe sex si relatii, ci m-am axat pe mine. Ca asta e interesul meu, sa fiu eu fericit. Iar apoi inevitabil daca esti fericit si iesi mai des afara sa faci chestii, vei avea si o prietena langa tine.
De exemplu prietena pe care o am, nici macar nu am cucerit-o dintr-un loc anume. pur si simplu a provenit dintr-o discutie amicala cu ea timp de doua luni. Care apoi a evoluat intr-o relatie romantica.
Problema ta, a fost pentru ca te-ai straduit prea mult pe rezultatul final ( acela fiind sexul/relatiile romantice ) in loc sa te straduiesti sa traiesti pentru tine.
Nu e niciodata prea tarziu. sfatul meu e sa cauti cel mai bun psihoterapeut din oras/zona si sa lucrezi la tine. Nu mai fugi dupa avere si sex. incepe sa alergi dupa experiente si cunostinte. Daca esti inteligent si cultivat, rezultatele dupa care te-ai chinuit degeaba timp de 30 i ceva de ani, vor veni de la sine.
La curte dacă te duci, trebuie sa le plătești. Dacă nu le plătești, te bați cu peștii, sau... te bat peștii. Ca în sfat prietenesc, dacă nu îți merge cu femeile, încearcă cu băieții. Nu știi niciodată de unde sare iepurele
Pune anunț pe Publi24, la mine a funcționat, a fost singurul site pe care chiar a funcționat, în sensul că am fost contactat de multe fete. Acum îmi caut iar relație, voi pune iar anunț acolo. Și îți înțeleg perfect suferința.
Salut. Văd că ți-ai făcut curaj și ai scris aici ce simți. Uite, fă-ți un cont pe Tinder sau orice alt site de dating. Poate online ești mai în largul tău și poți cunoaște oameni cu care rezonezi.
Succes!
Hei, îmi pare rău să citesc prin ce treci și cât de greu îți este. Nu ești un ratat! Faptul că ai avut curaj să scrii despre asta arată că încă mai vrei să cauți o cale, chiar dacă acum simți că nu mai există.Nu am să-ți dau sfaturi goale, dar e foarte important să nu rămâi singur cu gândurile astea.Chiar dacă acum pare că viața nu mai are opțiuni, există oameni care pot fi alături de tine și care chiar înțeleg. Nu ești o povară și nu ești condamnat să suferi singur.
RAY întreabă: